10 CLOVERFIELD LANE

Det är alltid extra intressant att gå iväg till bion för att se en film jag aktivt försökt undvika all form av information om. Jag vill i och för sig alltid veta så lite som möjligt om filmer jag ska se men jag tycker det är extra spännande att veta noll.

Den här gången visste jag så nära noll att förväntningarna var på exakt rätt nivå och därför kändes det inte askul när biografpersonalen kom in och hälsade oss tre i salongen välkomna och sen avslutade med:
”…det är en spännande thriller ni ska få se och det är en REJÄL twist på slutet!

Jag ville strypa kärringen! TYST MÄ´REJ ville jag skrika! VAR BARA TYST! Fan alltså! Vet man om att det blir en twist på slutet tänker i alla fall inte jag på nåt annat än att försöka genomskåda denna. Hela tiden. Filmen igenom. APA!!

Jag har ingen lust att vara en kärring själv så därför tänker jag inte skriva mer om filmen än att John Goodman är med och har kanske aldrig varit bättre, Mary Elizabeth Winstead är precis samma skådespalrtyp som Brie Larson och i den här filmen är det alldeles perfekt och John Gallagher Jr ser ut som Jason Sudeikis med sitt hipsterskägg.

Det är väldigt sevärt det här, alltså VÄLDIGT, men precis som med Room så är det min innersta önskan att du inte ser trailers eller läser om filmen innan du ser den (det finns nämligen en kort och riktigt bra trailer men också en längre och fullständigt värdelös spoilertrailer).

Försök undvika titta på alternativa posters också om du kan och HEJ SF, PLOCKA BORT SPOILERPOSTERN FRÅN HEMSIDAN FÖR HELVETE!!! Vad tänker ni med?? Räcker det inte med att personalen säger för mycket?

7 svar på ”10 CLOVERFIELD LANE”

  1. Jojjenito:
   På biograferna använder dom (ju) den schyssta affischen (den som både du och jag har på våra inlägg). Men bokar man biljett på SF´s hemsida ser man spoilerplanschen. 🙁

   Jag skulle nog ändå kalla slutet för en twist. Inte helt självklar. För dom flesta. 🙂

 1. …eller båda två! 😉
  Nejdå… Jag får be Men in Black göra en totalrensning i huvudet innan jag ser den. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.