LUCKA #6: A CHRISTMAS HORROR STORY

6 december, 2016

Ja…herregud.

Här trodde jag kanske att jag kunde få tipsa om en härligt julskön skräckfilm, perfekt för en snöfallande julnatt. Men nä, det här är ingen film jag vill tipsa ens min värsta fiende om. Ren jävla tortyr att titta på är vad det är.

Den säljs in som en ”antologifilm” och dom tre historierna är ihopklippta i varandra istället för att man får se en berättelse i taget. Dessutom är filmen så illa klippa att det bara blir rutten potatismos av alltihop istället för – åtminstone – en ätbar soppa, om än smaklös.

 

Betyg till filmen:

Mängd julkänsla:

 

 

 

{ 2 comments… read them below or add one }

filmitch december 11, 2016 kl. 17:08

Jag var trots allt lite mer förlåtande 4/10 – juletid och allt 😉

Svara

Fiffi december 11, 2016 kl. 19:26

filmitch:
Till och med du blir lite blödigt snäll runt hjul, det är bra 😀

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: