BACKTRACE

10 februari, 2019

Här ska du få läsa en filmsynopsis som inte går av för hackor:

““After suffering a brain injury from a bank heist gone wrong, MacDonald (Modine) develops amnesia and is put into a prison psychiatric ward. Following his seventh year in evaluation, he is coerced by an inmate and a ward doctor (Guzman and Williams) to break out of prison and injected with a serum that forces him to relive the life he’s forgotten. MacDonald must now elude a local detective (Stallone), a toughened FBI agent (McDonald) and the drug’s dangerous side effects in order to recover the stolen money all while confronting his past.”

Jag erkänner utan omsvep att TROTS att jag läst denna synopsis både en och två och tre gånger så valde jag att lägga 49 skattade kronor på att hyra filmen på Itunes. Sylvester Stallone är med, det räcker för mig och det är samtidigt DET som gör mig så irriterad. Det är ju därför Sylvester Stallone ÄR med i filmer som denna och Escape Plan 2.

Han är dragplåstret. Han är den goda desserten på sågspånsrestaurangen. Han är den maskrosen på den asfalterade kundparkeringen. Han är anledningen till att jag höjer på ögonbrynen och väljer att se en film som ingen kunnat få mig att se utan honom på omslaget. Det är så det funkar. Det är det som ger skådespelare som Sylvester Stallone mat på bordet mellan storfilmerna.

Den här filmen är dum som färgblind rasist och trots att Sylvester Stallone verkligen inte gör mig besviken dom minuter han är med i bild (den absoluta slutscenen är jättefin) men det hjälper inte, filmen är totalkass.

Glöm inte kolla in The Ultimate Sylvester Stallone Topplista för att se var på listan Backtrace hamnar. Här är länken dit.

{ 4 comments… read them below or add one }

Sofia februari 10, 2019 kl. 12:58

Är det Modine bredvid Stallone på affischen? Hur ser karln ut?!

Svara

Fiffi februari 10, 2019 kl. 13:25

Sofia:
Ja det är han. Han ser…gammal…ut 🙂

Svara

Sofia februari 11, 2019 kl. 11:23

Men…men…men… Håret? HÅRET?!

Svara

Fiffi februari 18, 2019 kl. 08:51

Sofia:
Han har bra hår för sin ålder. Mycket hår. Slagkraftigt hår. Grått hår. Böljande hår. Och på affischen – värsta 80-talarn´! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: