FIFFIS FILMTAJM FYLLER 5!

Idag fyller Fiffis filmtajm fem år och det är både konstigt och härligt. Det känns som det var igår jag startade bloggen, samtidigt känns det som femtio år sedan för jag minns knappt hur mitt liv såg ut innan den fanns. Bloggen är som ett barn på det viset, med den stora skillnaden att den inte växer upp, börjar dricka öl och flyttar hemifrån.

Jag brukar ha en födelsedagstävling varje år vid den här tiden och det kommer bli en sådan även i år  – men – den här gången blir det en annorlunda typ av tävling.

 

Ganska ofta får jag höra ”varför skriver du inte om den filmen?” och ”varför har du aldrig med filmer med den å den skådespelaren?”. Fullt rimliga frågor kan jag tycka samtidigt som det är orimligt att hinna och kunna skriva om allt.

Därför tänker jag denna gång ”tävla” ut en chans för alla läsare som inte har en egen filmblogg att skriva en alldeles egen filmrecension som kommer publiceras här på bloggen i mitten av december.

Det du behöver göra för att vara med i tävlingen är att mejla mig (fiffi@fiffisfilmtajm.se) vilken film du skulle vilja recensera och ett par meningar om varför. Om du väljer en film du vill hylla eller en du vill dissa lägger jag mig inte i, jag kommer heller inte censurera dina åsikter på något sätt, den enda jag inte vill ska finns med i texten är sponsrade reklamlänkar samt främjande av rena olagligheter.

Jag behöver ditt mejl innan 30 november om du vill vara med i tävlingen. Vinnaren meddelas via mejl och vinstrecensionen kommer publiceras här på bloggen tisdagen den 18 december.

Sist men inte minst, det är otroligt roligt att driva den här bloggen. Det tar extremt mycket tid men det är värt vartenda minut. En stor anledning till att det är så roligt är du, du som läser, kommenterar, mejlar, twittrar, facebookar och pratar med mig öga mot öga om både film och annat.

Bloggen växer för varje år som går och det är inte enbart recensionerna som blir fler det är antalet läsare också. Jättekul såklart och en solklar drivkraft till att fortsätta köra på ett år till. Tack så jättemycket för att du finns!

.

21 svar på ”FIFFIS FILMTAJM FYLLER 5!”

 1. Ett ASSTORT GRATTIS kommer naturligtvis härifrån!! 🙂
  Keep it up!

  (och faktum är att våra bloggar är årsbarn…såg att min fyllde 5 i oktober…vilket jag såklart missade helt..)

 2. Grattis på 5-årsdagen! Jag imponeras varje gång jag kikar in här och upptäcker en ny film, recension eller Fredagsfemman. Fortsätt gärna skämma bort mig 🙂 hurra hurra hurra!

 3. Hipp hipp (igen 😉 )

  Vilken fantastiskt bra idé på tävling — vem skulle inte vilja få en spot hos Fiffi?! Håller förstås tummarna att du kommer att orka hålla igång minst fem(ton/tio/hundra) år till!

  1. Sofia:
   Tack! 🙂
   Jag hoppas på att någon av dom som skickat in recensionsönskelistor till mig kan ta sin chans nu. Men vi får se hur det blir, det är en chansning 🙂

   Hundra år till siktar jag på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.