FIFFIS FILMTAJM FYLLER 6!

19 november, 2015

Såhär på eftermiddan tänkte jag passa på att bjussa på lite osynlig födelsedagstårta! Vill du smaka kanske?

Åren går och Fiffis filmtajm är inte så liten längre. Hela sex år gammal har bloggen blivit och precis som när det gäller mina barn så tänker jag ibland på hur livet var innan dom fanns – och innan bloggen fanns. Vad gjorde jag då med min fritid? Tittade på film? Ja. Skrev? Ja. Så what´s new egentligen? Ingenting om jag ska vara ärlig, inget annat än att bloggen lever ett eget liv, ett liv som en anteckningsbok inte riktigt kan matcha.

Tack för alla kommentarer, alla mejl, alla tips och idéer jag fått under året som gått! Tack för alla åsikter som går stick i stäv mot mina, tack för klappar på axeln och tack för att du tar dig tid att läsa. Jag uppskattar allt detta otroligt mycket och jag hoppas såklart att du vill fortsätta klicka in på min lilla filmhörna ett år till.

Jag tycker såhär 2858 blogginlägg senare att det är precis lika roligt att hålla på med bloggen fortfarande och jag har inga planer på att kasta in vare sig handduk eller tangentbord än på en stund. Trots att projektet med att ha en filmpodd parallellt med bloggen tar en del tid så hävdar jag med en dåres envishet att man hinner allt man vill så länge det är roligt. Och allt detta ÄR roligt! Det är BARA roligt! Så mina ambitioner med bloggen är att den ska fortsätta i samma stil som nu, med dagliga inlägg och lite annat smått och gott.

Så vad säger du? Up, up and away? Hoppar du in i rymdraketen med mig, mot vintergatan och in i det sjunde filmbloggaråret?

{ 12 comments… read them below or add one }

Micke november 19, 2015 kl. 16:38

Stort grattis och framförallt tack!!!!! Mycket inspirerande och jag har nog sett filmer jag aldrig skulle hittat innan tack vare dig. Tack igen!

Svara

Voldo november 19, 2015 kl. 17:53

Grattis! 7 år blir det för mig i april. 🙂

Svara

Jojjenito november 19, 2015 kl. 22:15

Jag och Renée Zellweger firar genom att puffa upp våra kinder som ekorrar och blåsa ut de sex ljusen. Grattis! 🙂

Svara

Carl november 19, 2015 kl. 22:29

Gratulerar! Din entusiasm är inspirerande.

Svara

filmitch november 20, 2015 kl. 00:04

grattis och klart jag är med på åkturen

Svara

Steffo november 20, 2015 kl. 09:02

GRATTIS!!! 🙂

Och…skulle jag sluta läsa nu helt plötsligt och kliva av bloggtåget!???!…tror inte det va
HAHAHAHA

Svara

Henke november 20, 2015 kl. 09:07

Grattis på födelsedagen till bloggen din! Och bra jobbat som mamma till den! Min är ett år yngre om man går efter födelseår, men egentligen bara ett halvår yngre. Så vi kan leka ihop i sandlådan ett tag till i alla fall… 🙂

Svara

Fiffi november 20, 2015 kl. 14:58

Tack allihop! Vad gulliga ni är! <3

Svara

Karl-Anton november 21, 2015 kl. 06:29

Stort grattis till sex år!! Mycket inspirerande blogg!

Svara

Fiffi november 21, 2015 kl. 15:23

Karl-Anton:
Tackar! Kul att höra! 🙂

Svara

Sofia november 22, 2015 kl. 15:24

Stort grattis! För min del har dock bloggandet gjort _stor_ skillnad — utan det hade jag aldrig kommit i kontakt med alla andra trevliga filmbloggare. Som du exempelvis 🙂 Guld värt. Håller förstås tummarna för att du fortsätter att tycka att det är kul att berika våra liv och filmuppleverser med dina texter.

Svara

Fiffi november 22, 2015 kl. 15:27

Sofia:
Tack!!
Och visst har du rätt. Utan filmbloggandet hade väldigt mycket varit annorlunda, på väldigt många sätt. Jag hade till exempel aldrig fått åka på ölprovning i Arboga utan den. Så tack till dig med 😀

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: