Fredagsfemman #216 – Önsketankar till påskägget!

5. Rita en teckning med vänsterhanden

Att rita med ”rätt” hand är en sak, att rita med fel en helt annan. Det finns inget charmigare än att få en teckning ritad med vänsterhanden för då släpper man alla former av självkritik, man bara ritar. OCH, det ÄR roligt att få teckningar gjorda av barn men det är banne mig ännu skojigare att få teckningar av vuxna som  släpper på sina ”men jaaaaag kan väl inte riiiiiiita” och bara gört. För det blir fint. Och personligt. Och man blir gladare av personliga teckningar än av påskskum hur stort ägget än är. Jag lovar.

.

.

.

4. En gratismånad på HBO Nordic

Jag betalar gärna för saker jag tycker om och som fungerar bra. TV-licensen till exempel. Men få saker i världen är värda 89 spänn i månaden mer än HBO, det är min ärliga osponsrade uppfattning. Det härliga är att alla som inte tror mig och som är lite nyfikna på den där sporten som kan kallas ”kötta TV-serier som om det inte fanns nån morgondag”  kan fixa sig en alldeles gratis månad av någon streamingsajt och testa själva. Superenkelt. Den enda nackdelen är risken att fastna och att man till slut inte längre kan inbilla sig att man inte är en TV-serie-tittande person. Who am I kidding? Att ge bort en gratismånad i påskägget är således en win-win-situation för alla inblandade.

.

.

.

3. Coola pryyyylar!!

Actionfigurer, samlarsaker, Marvel-muggar, Boba Fett-flasköppnare, alltså det finns så himla mycket balla icke ätbara grejer man kan stoppa ner i ett påskägg och massor av dessa saker finns här!

.

.

.

.

2. Sovmorgon

Kanske svenska språkets vackraste ord?

.

.

.

.

1. Favvogodiset – alla kategorier!

Under en lång period när jag var liten tog jag min lilla veckopeng, gick till Unos Livs och köpte en alldeles underbar smakupplevelse för pengarna. Jag kunde inte uttala namnet riktigt utan sa att jag skulle ”handla tre musketörer” och sen knatade jag iväg. Chokladbitarna åts sedan runtom först, med början på chokladen på långsidorna, sedan kortsidorna och sedan njöt jag mig igenom små tuggor med fluffet och resten av chokladen som lock och botten. När denna godsak sedan försvann från hyllorna gick mitt hjärta sönder litegrann. Vidrigt var det. Saknaden. Tomheten. Men nu….nu….NU när det finns internationella hyllor i dom flesta matvarubutiker händer det att denna himmelska uppfinning faktiskt går att hitta igen på aningens närmare håll än USA. Vad skulle kunna vara bättre än att få ett påskägg med en ”tre musketör” som låg och väntade inuti? Nä, precis, INGENTING! Glad Påsk!

6 svar på ”Fredagsfemman #216 – Önsketankar till påskägget!”

 1. 2: ”Klämdag” är inte dumt det heller
  1: Enda sättet att äta en chokladbit. Funkar även med tex Mars, blir bara liiiite kladdigare 😉

  Trevlig påsk

 2. 5 Vänsterhandsteckningen var sisådär 10ggr bättre än vad jag någonsin kan åstadkomma med min högerhand. Tack för den 😉
  4 Har c-more är är nöjd med dem fler filmer men avsevärt mindre tv-serier.
  3 har en Beatlesnugg hemma räknas det?
  2 Jag tycker sommartid är det vackraste ordet men sovmorgon är inte heller fy skam
  1 Mycket gott godis krämigt och gott går även att hitta på landsbygden av och till.
  Trevlig påsk

  1. filmitch:
   5. Jag tror du skulle kunna få till ruskigt fina vänsterhandsteckningar. Så det så. 😉
   4. Har du börjat titta på The Night Manager?
   3. Njaaaaa 😉
   2. Sommartid är fint. Och imorgon är det verklighet dessutom.

   Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.