INSTANT FAMILY

27 februari, 2019

Rose Byrne och Mark Wahlberg är et händigt och charmigt par som får en uppenbarelse: dom ska bli fosterföräldrar! Det finns ju så många barn därute som behöver en riktig familj, varför inte ta hand om dessa istället för att skaffa biologiska barn?

Sagt och gjort – och sen blev det en film av sedvanligt kaosartat familjesnitt. Tandkrämskladd och bus och hoppsan och nämenojsåtoooookighon är och Icona Pop och hundar och vaser som går sönder.

Det här var inte riktigt min grej men som inspirationsfilm för blivande fosterföräldrar kanske den är toppen? Eller som preventivmedel för par som går i barntankar?

{ 4 comments… read them below or add one }

Sofia februari 27, 2019 kl. 13:15

Damn. Inte ens Rose kunde rädda denna, alltså?

Svara

Fiffi februari 27, 2019 kl. 15:56

Sofia:
Hon är jättegullig men filmen är det inte. Men jag kan inte låta bli att tänka vad du skulle tycka om filmen nu när jag tycker den är så familje-sliskig så det smakar sockervadd i hela ansiktet 😀

Svara

Movies - Noir februari 27, 2019 kl. 16:35

Själv var jag nog på exakt rätt humör för jag tyckte denna var rolig. Gillar Mark Wahlberg och han funkar bra tillsammans med Rose Byrne.

Finns många andra liknande komedier som inte alls funkar, men denna hade en del hjärta och värme mitt i humorn. Regissörens egna upplevelser med att adoptera på liknande sätt gjorde nog mycket, plus en del John Hughes-inspiration.

https://moviesnoir.blogspot.com/2019/02/instant-family.html

Svara

Fiffi mars 6, 2019 kl. 10:55

Movies-Noir:
Kul att den gick hem hos dig. Själv satt jag med en stor smörklick i munnen och försökte svälja 😀

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: