JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE

5 juni, 2018

Vad härligt det är varje gång man får sina fördomar på skam och en film visar sig vara något helt annat än jag på förhand trodde.

Jumanji: Welcome to the jungle var nämligen en såndär film jag svor på att inte se på bio förra året (ihop med tex Power Rangers) pga trodde det var ren larv MEN jag erkänner gärna när jag har fel och den här gången hade jag det. Jumanji anno 2017 är varken larv eller skräp, det är en mycket underhållande och framförallt smart genomförd film som ger ordet familjefilm en rejäl puss på nosen.

Kvartetten Spencer (Dwayne Johnson), Fridge (Kevin Hart), Martha (Karen Gillan) och Bethany (Jack Black) är otroligt fiffigt sammansatt och ger en dynamik till filmen som förhöjer den till något utöver det vanliga i ”ensemblefacket”. Jag hade kul från början till slut, det är bang for your bucks så det smäller om det och jag har faktiskt svårt att se hur någon kan såga den här filmen.

Det känns som en film med högt omtittningsvärde, den ger både instant gratification och tuggmotstånd och det går bara inte att inte charmas av Dwayne ”The Rock” Johnson. Dubbel negation där, jag vet, men du fattar. Han är grym. GRYM är han!

{ 4 comments… read them below or add one }

Sofia juni 5, 2018 kl. 15:53

Hear, hear! Den gamle skorpionkungen kan rädda fler rullar än man trodde var möjligt

Svara

Fiffi juni 15, 2018 kl. 13:01

Sofia:
Eller hur!?! Han är en stabil blockbusterkung, inte många skulle säga emot när det gäller den saken 🙂

Svara

filmitch juni 6, 2018 kl. 15:06

Trevlig familjefilm kort och gott. The Rock börjar få lite Stathamstatus i min värld – det är liksom alltid trevligt när han är med i en film.

Svara

Fiffi juni 15, 2018 kl. 13:03

filmitch:
Tänk vad mysigt det ska bli att få se dom – ordentligt – i SAMMA film nästa år 😀

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: