MANNEN I MITT LIV

Nina (Jennifer Aniston), en välutbildad kvinna med tveksam klädstil, extrem integritet och en uppenbar aversion mot tvåsamhet är tillsammans med välutbildad svinjobbig besserwisser med högt hårfäste och noll charm.

Välutbildad kvinna med tveksam klädstil, extrem integritet, uppenbar aversion mot tvåsamhet och noja att flytta ihop med sin pojkvän träffar den homosexuelle mannen George (Paul Rudd) på en fest och vänskap uppstår.

Den homosexuelle mannen George lever tillsammans med en annan man men blir osnyggt dumpad och behöver någonstans att bo. Den välutbildade kvinnan med tveksam klädstil, extrem integritet, uppenbar aversion mot tvåsamhet och noja att flytta ihop med sin pojkvän tycker det är en jättebra idé att ta in George som inneboende. Den svinjobbiga besserwissern som inte vill något annat än att flytta ihop med sin flickvän tar det hela bra, blir lite skönpolare med George och accepterar flickvännens samboskap utan alltför mycket gruff.

Sen blir den välutbildade kvinnan gravid och hon tar det med ro. Det är hennes beslut, hon allena tänker bestämma över sitt och barnets liv, besserwisserpappan får inte ens veta något, inte förrän lång tid gått och innan hon berättar för pappan har hon droppat den självklara planen för homosexuelle George: hon vill uppfostra barnet tillsammans med George och hon vill bo tillsammans med George, inte med besserwisserpappan.

Det Nina med egoistiska integritetspinnen uppkörd så långt upp i arslet att den skaver på gomseglet inte har räknat med är detta: att hon kommer bli kär i George. Och George vill inte ha denna välutbildade kvinna hur bra vän hon än är. George vill ha nåt Nina inte har. Han vill ha kuk.

MEN FÖR SATAN VAD DET HÄR ÄR UNKET! JAG VILL SPY!

4 svar på ”MANNEN I MITT LIV”

 1. Ajdå. Har inte sett den själv…men trodde kanske kombon Aniston och pålitlige Rudd skulle kunna rädda upp den till ett godkänt iaf…

  Men man måste ta sig igenom de tuffa rackarna också!
  Väl kämpat!

  (BTW: snart är det väl ändå dags att du utsätter dig för Turinhästen va!?)

  1. Steffo:
   Jag trodde detsamma. Kombin Aniston/Rudd var det som gjorde mig intresserad av filmen och jag trodde faktiskt att en film med dessa två ALDRIG skulle kunna bomba som denna gjorde. Jag tycker så synd om dom båda, herregud vad dom måste skämmas för den här filmen….

   (Den är på G. Finns att hyra på Triarts hemsida och är på den nämaste ska-se-listan. Hua. ;))

   1. Gott! HAHA vad kul! Så jädra nyfiken på att höra vad någon annan tycker…eller om det är jag som är så dum i huvet att jag inte fattar…(ingen jag känner tycks ju ha sett den!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.