BLOCKERS

Tre tjejer bestämmer sig för att ha en ”sex-pakt” och bli av med oskulden under Prom Night. Deras föräldrar får reda på det och bestämmer sig för det motsatta, att detta ICKE ska få ske. Lisa (Leslie Mann), Mitchell (John Cena) och Hunter (Ike Barinholtz) ger sig iväg som dom ”cockblockers” dom är för att förhindra att Julie (Kathryn Newton), Kayla (Geraldine Viswanathan) och Sam (Gideon Adlon) ska vara ”barn” ett tag till.

Det här är en film som möjligtvis  – på pappret – kan kännas sådär överdrivet moralpaniskt amerikansk MEN det är den inte. Den är rolig. Den är varm. Den är underhållande precis hela vägen och framförallt är den bjussig. Skådespelarna är toppen – allihop!

Sevärd och gränsfall på en fyra!

THE PACKAGE

Utan att spoila vad filmen handlar om så kretsar den kring ett paket – och inte vilket paket som helst. Sällan har du sett en kuk i så många olika vinklar och i såna närbilder som här, i alla fall inte i en barntillåten icke-porris.

Alltså den här filmen är så jävla mycket extra-allt-utanför-alla-lådor-man-kan-komma-på och det är faktiskt riktigt uppfriskande att titta på. Och kul, man får inte glömma kul. Jag både skrattar högt, fnissar lite lagom och vrider på mig i soffan och detta är ett bra betyg för en komedi.

Titta inte på trailern, läs ingenting mer om handlingen, gör dig lite kaffe och skatta dig 90 minuter då du inte behöver göra något alls. Stäng av hjärnan helt, det kommer behövas. Men det blir roligt. Också.