SNACKA OM FILM #14 – ”We´re gonna need a bigger burk”

Nu är vi ännu en vecka närmare jul och det märks i avsnitt 14. Vi tar på oss glitter, oskön pappmössa, tänder luciakronan, tipsar om julfilmer i alla möjliga genres och pratar om julfilmstittande så det fullkomligt skvätter pepparkaksdeg, glögg och presentpapper runt omkring oss.

Veckans lista handlar om rejäla magplast i filmvärlden och i veckans uppdrag skulle Steffo se filmen som kallas ”The Citizen Kane of bad movies”: The Room. Det återstår att se hur det gick med den saken (jag kan erkänna att jag blev lite förvånad). Jag bjussar dessutom på en felsägning i detta sammanhang när jag tog fel på gaffel och sked hur man nu kan göra en sån sak? Tur jag inte skulle äta risgrynsgröt.

Vår gemensamma film är en julfilm som kan vara den mysigaste av alla mysiga filmer som finns. Nyfiken på vilken? Det finns ett bra sätt att stilla den känslan. Värm lite glögg och lyssna på podden vettja. Kanske kan vi bjussa på lite julkänsla såhär några dagar före lucia? Vi försöker i alla fall, både med bjällerklang, julmusik och annat tjofaderittan.

Podden kan lyssnas på där poddar finns men annars finns vi lite överallt.

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.