SNACKA OM FILM #145 – ”Gay all the way”

I det sista avsnittet innan vi går på ett litet sommarlov blir det gayfilmer deluxe i podden. Vi listar våra favoriter bland gayfilmer – och det finns SÅ många att välja bland – och jag har varit på bio och sett en homosexuell ung killes vedermödor i filmen Love, Simon. Steffo har sett klart en spansk TV-serie och tillsammans har vi sett tokroliga Game Night.

Dessutom, i samarbete med Norrköpings Turistbyrå, tävlar vi ut två gånger två biljetter till utställningen Marvel Avengers S.T.A.T.I.O.N! Alltså, hallå, HUR BRA VINST ÄR INTE DET? Värde hela 600 kr per biljettpar! Seså, in och tävla nu, senast måndag 2 juli kl 16.00 behöver vi ditt tävlingsmejl (till film@sofpodden.se). Mer info om tävlingen hör du i avsnittet.

Som avslutning måste jag tillägga att vi inte försvinner helt i sommar, nejdå. Under fyra juli-torsdagar kommer våra sommaravsnitt ut och du kan följa med oss ut i sommar-Sverige där vi pratar film på ett annat sätt än vi vanligtvis gör i poddarna. Lyssna så kommer du förstå.

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.