SNACKA OM FILM #23 – ”Det är du som är ängslig!”

Alltså, det här med musikaler, det är ett kapitel för sig. Både jag och Steffo tycker det är en mysig filmgenre men jag har full förståelse för alla som tycker det är bra skumt med vuxna människor som brister ut i sång här och där. I veckans avsnitt listar vi i alla fall tre musikalfavoriter var och pratar om en av årets stora Oscarsfilmer, Spotlight.

Vi pratar om svensk film är ängslig eller inte, om filmstöden ges till ”rätt” filmer eller inte och om man med glädje vill betala 120 spänn för att se hemlösa drogmissbrukare på film? Det blir ett litet flummigt snack men så kan det bli när det inte finns några rätt eller fel, bara åsikter. Och vad gäller uppdraget så har jag gått in för det med full och hår, jag skulle nämligen bevisa för Steffo varför 1972 var ett mycket bättre filmår än 1965. Vilket det ju är. Såklart.

Sen har jag sett en animerad film som har biopremiär imorgon och Steffo har sett tre-filmer-i-en, kan man säga. Välkommen till filmpodden som denna vecka en smula ettrigt handlar om både ditten och…tadaaaaaa….datten.

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.