CULT OF CHUCKY

Den första gången vi fick se Chucky på film var 1988, detta fantastiska filmår. Den onda dockan hette filmen på svenska och den var inte så pjåkig. 1990 kom uppföljaren, 1991 den tredje filmen och sju år senare – 1998 – kom Bride of Chucky. 2004 tog sig filmserien vidare med Seed of Chucky och sen tog det hela nio år innan Curse of Chucky fick se dagens ljus. Det är bara fyra år sedan och nu är det alltså dags igen med Cult of Chucky.

Behöver verkligen världen fler filmer om den otäcka dockan Chucky? Skulle inte tro det va. Personligen tröttnade jag redan efter andra filmen och med facit i hand nu när jag sett den SJUNDE filmen är att maken till urvattnad franschiseserie har jag sällan skådat.

Manusförfattaren och regissören Don Mancini är idog i alla fall, något annat man kan inte säga. Han skapade Chucky-världen och har befunnit sig i den sen ´88. Snubben har enligt IMDb knappt gjort nåt annat. Stackarn.

Tusen tack Universal för recensions-exet. Hade jag sett Cult of Chucky i sämre kvalitet än blu-ray hade betyget kanske blivit ännu sämre. Blink blink.

2 svar på ”CULT OF CHUCKY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.