GOLDEN EXITS

4 juli, 2018

Vad kan man lära sig av att se den här filmen? Ha aldrig en ung, vacker, livsbejakande tjej i närheten av din äkta man om du lever i ett kärlekslöst och allmänt trist äktenskap. Det blir bara knas.

Emily Browning är i mina ögon en av dom allra vassaste unga skådespelerskorna och just därför blir jag förbannad när hon får (tar) en roll som endast innebär att hon ska bita sig i underläppen och fästa den sugande blicken i fjärran för att på så sätt vispa om trötta mäns….hormoner.

Bra skådespelare i rollistan hjälper inte ett jota, Golden Exits var bara blaj. Och återigen gör regissören och manusförfattaren Alex Ross Perry mig besviken med en film som på pappret verkar toppen men som i realiteten är ungefär lika intressant som innehållet i en använd tepåse (förra filmen var Queen of earth).

Hej och hå. INTE värd hyrpengarna på Itunes.

{ 2 comments… read them below or add one }

filmitch juli 14, 2018 kl. 12:10

Browning är otroligt bra man hon lika bra som skådis lika dålig är hon på att välja kassa manus. Har du sett American gods än? Där är hon superbra och gör nästan hela serien.

Svara

Fiffi juli 25, 2018 kl. 07:38

filmitch:
Nix, har inte sett American Gods än (men den ligger på listan). Men det Browning skulle behöva är kanske en agent med fingertoppskänsla? 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: