Med risk för att framstå som en total jubelidiot…

…men jag trotsar bättre vetande och behåller min Blogger.

Ni som har WordPress, hur orkar ni? Jag har aldrig varit med om nåt liknande. Hela min fredagkväll har gått och jag inte lyckats med något. Jo, exportera/importera bloggen var simpelt men resten, det som BORDE vara det, HERREGUUUUD alltså!

En bloggplattform så fullkomligt ologisk, med typsnitt som i dom flesta fall saknar å, ä och ö, med mallar som är så enahanda att det inte finns ett enda basic svart att använda, att det behövs tilläggsprogram för att ladda ner typsnitt (och endast två är gratis) och visst förstår jag att allt detta går att fixa om man är en jäkel på programmering men jag är inte det. Jag vill skriva om film, inte fippla med sånt här.

Blogger/Blogspot har många negativa sidor men WordPress har på sex timmar gett mig blodsmak i munnen och hjärtklappning och nej, det beror inte på dom LITRAR kaffe jag bälgat i mig för att hålla skallen fokuserad. Det beror på bloggplattformsidioti och inte på idioten framför datorn. Inte i det här fallet.

Jag vet hur jag vill att min blogg ska se ut och med WordPress är det en omöjlighet som jag ser det. Så jag backar in i mitt lilla bloggergryt och slickar såren för sällan har jag varit med om en mer bortkastad fredag.

Imorgon är allt som vanligt här igen. Hurra!