Vilket jävla junk.

Jag är en människa som avskyr krångel. Jag avskyr det så i den milda grad att jag i varje given situation gör mitt yttersta för att slippa det.

Men så ibland händer det saker som är bortom min kontroll. Hela Blogspot/Blogger lägger ihop, kajkar ur och raderar upplagda inlägg (inte bara för mig utan för alla som använder sig av detta bloggverktyg). Det är trist som FAN men det är ingenting jag kan göra nåt åt.

Allt som skrevs efter den 11:e maj är borta. Således finns inte inlägget Veckans Gosling: The believer längre, plus en massa fina kommentarer som också försvunnit. Någon dag när jag är lite mindre irriterad och har lite mer energi skriver jag om recensionen och lägger upp den men just precis nu har luften gått ur mig och detta TROTS att Sverige gått till VM-final i hockey OCH att Eric Saade ska sjunga i Düsseldorf imorgon kväll (ja, jag vet, han sjunger inte så bra och han hade inte kommit dit om han sett ut som Göran Greider men personligen tycker jag det är den bästa låt Sverige skickat sen Fångad av en stormvind).

Jag ÄLSKAR Popular och jag ÄLSKAR marängswiss och nu är det fredagen den 13:e och imorgon är en annan dag. DÅ ska jag blogga om film igen.