Vilket jävla junk.

Jag är en människa som avskyr krångel. Jag avskyr det så i den milda grad att jag i varje given situation gör mitt yttersta för att slippa det.

Men så ibland händer det saker som är bortom min kontroll. Hela Blogspot/Blogger lägger ihop, kajkar ur och raderar upplagda inlägg (inte bara för mig utan för alla som använder sig av detta bloggverktyg). Det är trist som FAN men det är ingenting jag kan göra nåt åt.

Allt som skrevs efter den 11:e maj är borta. Således finns inte inlägget Veckans Gosling: The believer längre, plus en massa fina kommentarer som också försvunnit. Någon dag när jag är lite mindre irriterad och har lite mer energi skriver jag om recensionen och lägger upp den men just precis nu har luften gått ur mig och detta TROTS att Sverige gått till VM-final i hockey OCH att Eric Saade ska sjunga i Düsseldorf imorgon kväll (ja, jag vet, han sjunger inte så bra och han hade inte kommit dit om han sett ut som Göran Greider men personligen tycker jag det är den bästa låt Sverige skickat sen Fångad av en stormvind).

Jag ÄLSKAR Popular och jag ÄLSKAR marängswiss och nu är det fredagen den 13:e och imorgon är en annan dag. DÅ ska jag blogga om film igen.

16 svar på ”Vilket jävla junk.”

 1. Skönt att det ordnat sig 🙂 Greklands bidrag samt Kroatiens fick mig bara att sitta och gapa i tisdags.Bägge gick vidare?!? Portugals bidrag fick mig att börja tvivla på mänsklighetens förstånd eller åtminstone portugisernas.
  Gårdagens show missade, jag var på Thor så en combo är att vänta så fort brasan får tummen ur 😉
  Morgondagens spektakel kommer jag INTE att missa. popular njae jag gillade the monkier bättre men visst har gossen vinstchans 🙂

 2. filmitch:
  Grekland gick vidare men inte Kroatien har jag för mig.
  Jag tycker det är ovanligt många låtar med i år som är helt okej. Vissa riktigt bra faktiskt. Azerbadjan är svinbra på skiva, mindre bra live. Den bosniska farbrorn har en skön låt som jag blev jätteglad av. Men min favvis är Paradis-Oskar från Finland. EN riktig snällislåt!

  Ser fram emot Thor-combon! Kan bli vad som helst ju ;D

 3. Vilket skit, det är bara att hoppas att det inte upprepas inom en allt för snar framtid 🙁

  Schlager är jag om möjligt ännu mer ointresserad av än hockey- och fotbolls-VM men när det gäller marängswiss kan jag rekommendera att koka sin egen chokladkolasås — to die for.

 4. Sofia:
  Det hoppas jag också. Det är lite surt när saker och ting försvinner helt liksom.

  Koka egen chokladsås? Of course I do it! ;D

 5. Om de inte lyckas restora mitt senaste inlägg (om Godards Tokstollen) så… ja då är det crap på riktigt. Inga inlägg ska nånsin försvinna. Ok att det inte går att logga in enstaka gånger men att inlägg och kommentarer försvinner: Det. Ska. Inte. Hända.

 6. Jojjenito:
  Det finns en liiiiiten chans att även du kan hitta ditt försvunna inlägg. Ingenting man gjorde i bloggen sen den 11:e verkar ha registrerats vilket också kan betyda att ditt inlägg finns kvar i inläggslistan – även om du raderade kopian efter du lagt upp den igår.

  Kolla efter. Det KAN vara så att den finns kvar. Jag håller tummen.

 7. Riktigt, riktigt jävla surt! Strul ska inte förekomma. Det dödar all glädje och kreativitet som bloggandet medför.

 8. addepladde:
  Tyvärr är det så. Det blir bara en ledsen klump i magen. Jag var så rädd att ALLT skulle vara borta. Jag har svårt att tänka mig att bloggkreativiteten någonsin skulle komma tillbaka om 700 inlägg hux flux skulle vara borta…

  Men nu gick det ju bra, verkar det som. 🙂

 9. Kul att det löste sig till slut. Instämmer helt med Jojjenito att detta driftstopp varit under all kritik, speciellt kommunikationsmässigt.

 10. Joel:
  Under ALL kritik. Absolut. Det kan inte vara så svårt att hålla användarna underrättade om vad som händer.
  Hoppas detta var första och sista gången.

 11. Mitt inlägg är fortfarande borta. Finns inte i nån draft-version heller. De påstår ju att de håller på att restora alla inlägg men det vore bra att veta när det är klart (om det nånsin blir det). Ska man sluta vänta och återskapa det själv. Crap. De skrev ju att alla inlägg temporärt togs bort men att de skulle återskapas.

  Som jag sa, att inte kunna logga in och posta nya inlägg det är dåligt men att inlägg som man redan har postat bara försvinner det ska helt enkelt aldrig hända. Crap.

 12. Jojjenito:
  FAN va surt!
  Men ge inte upp hoppet än. Mitt inlägg kom ju tillbaka som en blixt från klar himmel, ditt kanske också gör det. Jag fortsätter i alla fall hålla tummen och väsa "crap".

 13. Oh well, jag lyckades till slut hitta en cachad version av min blogg via Googles sökresultat och där fanns det försvunna inlägg. Nu är det postat igen. Vi får se vad som händer om och när Blogger försöker återställa det, då klappar väl allt ihop igen. 😉 Oh well, nu har jag i alla fall innehållet sparat.

  Och så väntat vi fortfarande på att försvunna kommentarer ska komma tillbaka.

 14. Jojjenito:
  Jag såg att du fick till inlägget, vad skönt, även om det inte var Bloggers förtjänst.

  Kommentarerna… Jadu. Där kan vi nog få vänta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.