MÅNDAGAR MED MADS: KUNG ARTHUR

29 juli, 2013

När jag såg den här filmen på bio höll jag på att självantända av aggressioner. Maken till dålig film, maken till undermåliga skådespelarprestationer, maken till USEL berättad historia om Kung Arthur, hans riddare kring runda bordet och den där Guinevere. Och nu tvingar jag mig själv att se om eländet enbart för att specialstudera Mads Mikkelsens sporadiska närvaro.

Jag är en idiot.

Jag försöker fokusera på nåt som är bra när jag ser filmen men det enda jag kan komma på är att det är kul att Magdalena Graaf döpt sina mellansöner till Lancelot och Tristan och att det är lite synd att minsta sonen Charlie inte fick heta Gawain, Galahad eller Bors.

Filmen är precis lika dålig nu som då och Mads nuna hjälper inte ett skit.

Undvik!

Filmen:

Mads:

 

{ 6 comments… read them below or add one }

Sofia juli 29, 2013 kl. 13:37

Hel rätt, vad jag minns var den här erbarmligt dålig. Sköldmön med världens största underbett hjälpte inte till 😉

Svara

Fiffi juli 29, 2013 kl. 13:52

Sofia:
Det värsta med filmen är egentligen att INGEN hjälpte till. ALLA inblandande är rysligt underpresterande.

Svara

filmitch juli 29, 2013 kl. 19:43

Minns att jag gillade isscenen annars var det tunnsått med sevärdheter. Se svulstiga Excalibur istället

Svara

Fiffi juli 30, 2013 kl. 07:39

filmitch:
Excalibur är bra mycket bättre. Håller med.

Svara

Steffo juli 30, 2013 kl. 11:51

…fast jag tycker nog det är en rätt kul variant på Arthur-legenden trots allt. 😉

Fuqua har dessutom snygg stil med Bruckheimerbucksen i ryggen.
Jag fann den faktiskt rätt underhållande.

Svara

Fiffi juli 30, 2013 kl. 23:31

Steffo:
Ser man på! Jag säger grattis till dig som inte kände att du med denna film kastade bort dryga två timmar av ditt liv. 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: