MÅNDAGAR MED MADS: KUNG ARTHUR

När jag såg den här filmen på bio höll jag på att självantända av aggressioner. Maken till dålig film, maken till undermåliga skådespelarprestationer, maken till USEL berättad historia om Kung Arthur, hans riddare kring runda bordet och den där Guinevere. Och nu tvingar jag mig själv att se om eländet enbart för att specialstudera Mads Mikkelsens sporadiska närvaro.

Jag är en idiot.

Jag försöker fokusera på nåt som är bra när jag ser filmen men det enda jag kan komma på är att det är kul att Magdalena Graaf döpt sina mellansöner till Lancelot och Tristan och att det är lite synd att minsta sonen Charlie inte fick heta Gawain, Galahad eller Bors.

Filmen är precis lika dålig nu som då och Mads nuna hjälper inte ett skit.

Undvik!

Filmen:

Mads:

 

6 svar på ”MÅNDAGAR MED MADS: KUNG ARTHUR”

 1. Hel rätt, vad jag minns var den här erbarmligt dålig. Sköldmön med världens största underbett hjälpte inte till 😉

 2. …fast jag tycker nog det är en rätt kul variant på Arthur-legenden trots allt. 😉

  Fuqua har dessutom snygg stil med Bruckheimerbucksen i ryggen.
  Jag fann den faktiskt rätt underhållande.

  1. Steffo:
   Ser man på! Jag säger grattis till dig som inte kände att du med denna film kastade bort dryga två timmar av ditt liv. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.