MORDET PÅ ORIENTEXPRESSEN

28 december, 2018

Kenneth Branagh regisserar och ställer sig själv i the frontline för denna Agatha Christie-klassiker där han själv spelar den hyperintelligente problemlösarmannen med den magnifika (men osnygga) mustachen Hercule Poirot. Antagligen gör han rollen bra, jag är bara så sjukt less på karln att jag har svårt att ta till mig dem informationen.

För övrigt är det en rollista som inte går av för hackor men det hjälper inte, filmen flyger mig rakt över hjässan och det med fart och spänst för ingenting fastnar. Jag tycker den är stentråkig rent utsagt.

Det som räddar filmen från att totalkrascha är åsynen av Judi Dench samt Johnny Depps intensiva blick. Resten gäspade jag mig igenom.

{ 1 comment… read it below or add one }

Sofia december 28, 2018 kl. 07:48

Direkt tråkig tyckte jag kanske inte att den var, men den blir aldrig heller bättre än bilden av CGI-tåget som far genom det snöiga CGI-landskapet

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: