Skräckfilmssöndag: THE TERRIBLE TWO (2018)

Ett par som väntar sitt första barn köper ett hus, ett hus som dom föregående ägarna lämnat av oklar anledning. Paret visar sig dock inte bara vänta ett barn utan två, tvillingflickor.

När filmen börjar får vi reda på att flickorna är döda och att årsdagen av deras dödsdag närmar sig. Dom blev en sisådär 7 år gamla och mamman har knappt lämnat huset sedan dom gick bort. Hon mår helt enkelt inte bra. Pappan mår heller inge vidare men har fullt sjå att hålla koll på frugan och hennes syner. Det händer till och med att hon leker med flickornas leksaker. Eller är det verkligen HON som leker med dessa? Det är inte som så att flickorna är kvar i huset? Vad är det som har hänt – egentligen?

Jorå. Premisserna för filmen är inte så pjåkiga och postern är snygg. Resten då? Resten, dvs 99,99% av filmen är rent piss. Eller nä, grumligt. Såntdär kiss som man kan få ur sig om man druckit alldeles för lite under en lång dag. Bärnstenskiss.

Skådespelarna borde inte få tituleras på det viset och allt som händer är lika övertydligt som nyheterna är om man hör dessa på lätt svenska. Alltså filmen är så fasansfullt värdelös att det är synd att affischen är så lyckad.

Här är en lista på resten av filmerna i temat.

SUPERNATURAL ACTIVITY

Jag vet att det kan vara svårt att lyssna på andras råd ibland. Jag vet att egna erfarenheter smäller högst. Jag vet att det inte är nån idé att säga ”ta inte där, det är nymålat” för likfan är nån där med fingret för att känna efter. Jag vet att det inte är nån idé att säga till ett barn ”aj aj, ta inte på spisen, du bränner dig” för ungen är där med näven som ett brev på posten.

Men nu tänker jag ta i med hårdhandskarna. Jag tänker inte låta dig göra samma misstag som jag och jag tänker ta i från tårna.

SE INTE DEN HÄR FILMEN.

SE.

DEN.

INTE.

Det finns nämligen inte ord som beskriver hur sjukt usel den är.