Skräckfilmssöndag: THE TERRIBLE TWO (2018)

Ett par som väntar sitt första barn köper ett hus, ett hus som dom föregående ägarna lämnat av oklar anledning. Paret visar sig dock inte bara vänta ett barn utan två, tvillingflickor.

När filmen börjar får vi reda på att flickorna är döda och att årsdagen av deras dödsdag närmar sig. Dom blev en sisådär 7 år gamla och mamman har knappt lämnat huset sedan dom gick bort. Hon mår helt enkelt inte bra. Pappan mår heller inge vidare men har fullt sjå att hålla koll på frugan och hennes syner. Det händer till och med att hon leker med flickornas leksaker. Eller är det verkligen HON som leker med dessa? Det är inte som så att flickorna är kvar i huset? Vad är det som har hänt – egentligen?

Jorå. Premisserna för filmen är inte så pjåkiga och postern är snygg. Resten då? Resten, dvs 99,99% av filmen är rent piss. Eller nä, grumligt. Såntdär kiss som man kan få ur sig om man druckit alldeles för lite under en lång dag. Bärnstenskiss.

Skådespelarna borde inte få tituleras på det viset och allt som händer är lika övertydligt som nyheterna är om man hör dessa på lätt svenska. Alltså filmen är så fasansfullt värdelös att det är synd att affischen är så lyckad.

Här är en lista på resten av filmerna i temat.

4 svar på ”Skräckfilmssöndag: THE TERRIBLE TWO (2018)”

  1. Det verkar vara en hel del bottennapp som du fiskat fram under ditt skräcktema. Samtidigt är det lite det som är grejen när man kör såna här teman. Man hittar ju även guldkorn. Förhoppningsvis. 😉

    1. Jojjenito:
      Yes, en hel del lågvattenmärken har det blivit och fler kommer säkerligen dyka upp. Det här är (ju) en genre dör det kryllar av sådana och det är inte jättelätt att avläsa filmerna innan man sett dom. Så jag kämpar på. Hade en förhoppning om att kanske hitta 2-3 pärlor under dessa 52 söndagar, det känns inte helt omöjligt att det blir nånting sånt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.