PÅ ANDRA SIDAN HÄCKEN

25 december, 2016

Känns inte den här filmen som en liten bortglömd sak? Eller är det bara att den gått över huvudet på mig? Hur som helst blev jag glad när Steffo påminde mig om att den fanns, jag hade den dessutom mitt framför näsan då den fanns (och finns) på Netflix.

Vilken sjukt charmig film det här är! Det är dessutom en film som – tror jag – är EXAKT lika bra om man är döv som om man är hörande. Filmens exceptionellt fantastiska egenhet är nämligen ÖGONEN. Alla djurens ögon är så uttrycksfulla så man behöver varken höra vad som sägs eller förstå vad som ska göras för att bli investerad i filmen.

Så söööööööta djur! Och coola. Och det KRYLLAR av små ryckningar och ansiktsuttryck och grejer som gör att jag vet inte huuuuur många gånger jag pausade och spolade tillbaka för att se det där sköna en gång till. Och det är ett bra drag genom hela filmen, kreativ tecknade-djur-action liksom. Lika bra för stora som små, ja till och med lomhörda far-och morföräldrar. Perfekt i juletid alltså.

{ 4 comments… read them below or add one }

Sofia december 25, 2016 kl. 17:26

Topp, en djurfilm som går hem hos Fiffi — då måste den ju vara bra 🙂 Minns den också som riktigt charmig

Svara

Fiffi december 27, 2016 kl. 10:08

Sofia:
Haha, det verkar funka bättre med animerade djur än riktiga 🙂

Svara

filmitch januari 8, 2017 kl. 09:53

Såg också om den på netflix nyligen – riktigt bra film 😀

Svara

Fiffi januari 9, 2017 kl. 00:06

filmitch;
Verkligen. Störtskön!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: