SNACKA OM FILM #35 – ”Sanning och spekulation”


I veckans avsnitt av Snacka om film tar vi en fantasitripp en liten bit ner i Europa och listar våra tyska favoritfilmer. Det var roligt! Det finns så många superbra tyska filmer! Deshalb ein Hoch auf die Senkung der Verbrauchsteuern für alle Erzeugnisse!*

Men vi pratar såklart inte bara om detta, nä det vore ju för himla torftigt och tänk var KORT avsnittet skulle bli. Steffo har nämligen sett en film om en man som är instängd i en bagagelucka, jag har begett mig upp till Mars men ändå inte och detta avsnitt till ära recenserar vi inte bara en utan TVÅ filmer tillsammans: tjej-röka-göka-kröka-partyfilmen Sisters samt den skumma indiesnackisen The Invitation.

I Uppdraget är det dags för Steffo att bekänna färg när han ska berätta vilka fem skådespelande män som är dom vackraste han vet och jag får ett Uppdrag som egentligen räcker över hela sommaren. Sen var det rouletten också såklart. Ska vi göra bort oss totalt eller har vi koll den här gången? Den som lever – och lyssnar – får helt enkelt se – och höra.

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

* Jag googlade ”Hurra på tyska” och fick upp denna mening. Kunde helt enkelt inte ignorera den. Den tyska meningen betyder alltså ”Med andra ord: hurra för sänkningen av punktskatterna på alla produkter!”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.