SNACKA OM FILM #51 – ”Dej va dej”

25 augusti, 2016

Jag är på plats i Malmö för Malmö Filmdagar men det är klart att en podd ska hinna spelas in också och det är alldeles precis vad vi gjort. Avsnitt 51 är ute för avslyssning och bedömning och det här är vad du kan förvänta sig av veckans Snacka om film.

Jag har sett en suspekt liten film från 1968 med en halvnaken Jane Fonda, Steffo har sett en film med Helen Mirren som handlar om terroristbekämpning och tillsammans har vi sett en totaljävlagalen komedi som nyligen släppts på DVD/stream: Grimsby. Sen pratar vi om filmer som har en start som får en att undra ”vad ÄR det här för nåt?!?!???” och jag är så himla onöjd med min lista att jag skäms ögonen ur mig.

I Filmklubben pratar vi om Christopher Guests hundägarmockumentär från 2000: Best in show och Steffo tjongar till med ett filmklubbsuppdrag till nästa vecka som känns både spännande och lite udda.

Som grädde på moset har jag lekt flygande reporter i Malmö och levererar en liten rapport kring filmdagarna med gästerna Jimmy, Alexander och Sofia.

Enjoy!

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Leave a Comment

Previous post:

Next post: