SNACKA OM FILM #73 – ”The Road Trip!”

I veckans avsnitt har vi begett oss bort från våra normala högkvarter och hamnade istället runt ett köksbord i Örebro. Veckans avsnitt är alltså något så knasigt underligt som en sammansmältning av två podcasts, Snacka om film och Thomas & Tomas Filmpodcast!

Vi pratade och spelade in i tre timmar men ett SÅ långt avsnitt orkar ju ingen lyssna på (tänker vi) MEN det fina i kråksången är att snacket blir till två avsnitt, ett som du kan lyssna på precis som vanligt hos oss och ett som är klippt och fixat och upplagt hos Thomas & Tomas. Klicka här för att höra deras variant av avsnittet eller sök på deras namn i din podcastapp. Personligen tycker jag det ska bli jättespännande att höra skillnaden, vad som sparades och vad som klipptes bort när Steffo och Thomas höll i varsin ”sax”.

Det jag VET är att du i vårat avsnitt kan höra när vi listar skådespelare som vi tycker är underutnyttjade/borde vara med mer och få större roller, vi pratar 80-talsfilm och har sett En officer och en gentleman. Resten är sköljt i dunkel även för mig. Det blir ett SPÄNNANDE avsnitt det här, ett experiment som visade sig bli jäkligt trevligt och mysigt. Tack Thomas och Tomas för en riktigt rolig kväll!

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.