SNACKA OM FILM #78 – ”Det var inget skämt!”

Tidigare i veckan var det Oscarsgala och det blev inte vilken gala som helst. Grejer hände. Det var en kväll med glädje, chock, godisregn, skratt, besvikelser och framförallt en hel del DANS på mitt vardagsrumsgolv. Steffos utlovade spontandans när Casey Affleck fick sin Oscarsstatyett finns till allmän beskådan på sofpoddens instagram- och facebook och inom en snar framtid kommer TWERKANDET som en av veckans gäster bjöd på varje gång La la land tog hem en guldgubbe att visas på samma kanaler. Så VÄRT att hålla koll efter, så mycket kan jag säga!

Gäster ja, denna vecka hade vi två gäster som du som har koll på podden har hört förut. Värmlännningen och musikalmannen Johan och den pålästa finurliga arbogabon Sofia. Det blev en låååååång och jättekul inspelning (och en jäkla massa klippade och killande av darlings för Steffo) och vi avhandlade en hel del som inte handlade om Oscarsgalan: vi reste jorden runt på film i listform, vi recenserade feel-good-filmen (?) Dolda tillgångar och vi adderade en helt ny punkt i podden som vi kanske kan kalla ”en-film-jag-vill-prata-om-av-en-jättebra-anledning”.

Lägg till en hel del inklippta reaktioner inspelade direkt under Oscarsgalan så har du veckans MASTIGA, MAFFIGA, MUFFLIGA, MYSIGA avsnitt. Det ÄR inget skämt!

Hemsida: sofpodden.se
Mejla oss: film@sofpodden.se
Instagram: sofpodden.se
Twitter: sofpodden
Facebook: www.facebook.com/sofpodden
Libsyn: snackaomfilm.libsyn.com/
Acast: acast.com/snackaomfilm
Podcaster/Podkicker: Sök på Snacka om film
Spotify: sofpodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.