Sorority row

19 september, 2010

Bruce Willis äldsta dotter Rumer Willis har en av rollerna i Sorority row, filmen som gör att jag skäms som en rodnande krabba över att vara tjej och är glad som en 4-åring på julafton att jag inte är tonåring längre.

En på ytan tajt student-tjej-grupp råkar av misstag och dumhet få en av sina tjejmedlemmar dödad. Ja, det är så jävla dumt att jag baxnar!

Tjejerna har med gemensam tankekraft kommit på att dom ska lura en otrogen pojkvän att tjejen som han precis drogat med rohypnol och nu ska spänna på fast hon ligger där i sängen som en död fisk – Men hey! Hon har silikonrattar och är därför både skithet och knullvänlig ändå för en riktig kille behöver tydligen inte ens ett motjuck för att bli tillredställd – ska snedtända och låtsas dö. Men killen får panik, det hela urartar och han dödar henne på riktigt.

Istället för att gå till polisen bestämmer sig gänget för att kasta ner det halvnakna liket, en av deras bästa vänner, i ett hål i skogen. Hmmmm. Moget och ansvarstagande beteende, hahaha, nej, inte direkt. Jävla idioter!

Skrapar man bara det allra allra fjäderlättaste på det där glättiga plattångade och perfekt klädda patrasket så vilar ett gäng välsminkade psykopater. Tjejerna är så plastiga att man lika gärna skulle kunna byta ut dom mot oklädda skyltdockor och sen filma dom som tjeckerna gjorde i sina dockfilmer på 70-talet.

Ställ upp dockan. Klick. Flytta dockan en millimeter. Klick. Flytta lite till. Klick. En långfilm i detta hackiga förmat skulle i mina ögon vara långt mer intressant än det här avskrädet.

Den enda tjejen i filmen som faktiskt klarar sig med hedern i behåll är just Rumer Willis. Hon har ett lite udda utseende, hon är mer lik sin pappa än sin mamma (Demi Moore), i alla fall tror jag det, jag vet ju inte hur Demi Moore skulle se ut utan alla skönhets-operationer. Rumer Willis utseende gör att hon i alla fall känns personlig jämfört med dom där troslösa barbiedockorna som kutar runt i 90 minuter alldeles glosögda och hjärndöda och jag vill inget hellre än att trycka ner ett fälgkors i halsen på hela högen samtidigt.

Nej, fy faaaaaan för det här. Sorority row kan vara en av dom mest infantila tonårsskräckisar som någonsin gjorts och jag känner mig smutsig som faktiskt såg hela utan att förstå mitt eget bästa och stänga av.

Nu ska jag tvaga min kropp hårt och länge med sandpeeling och svinto och jag ska banne mig njuta av det.

{ 9 comments… read them below or add one }

filmitch september 19, 2010 kl. 09:51

Hå Hå kan vi vara tvillingsjälar ( åtminstone i detta fall Fiffi) 🙂
http://filmitch.wordpress.com/2010/03/27/sorority-row-2009-usa/

Svara

f i f f i september 19, 2010 kl. 10:19

filmitch:
Absolut! Vi gav samma betyg i alla fall men du uttrycker dig mer belevat och kanske aningens snällare än jag ;D

Svara

addepladde september 19, 2010 kl. 10:34

Blev så nyfiken på hur denna Willis-avkomman ser ut att jag googlade lite. Rätt lik Demi är hon allt. Ser inte så mycket Brusse i dragen.

Svara

Sofia september 19, 2010 kl. 13:32

Vad gäller mest infantil tonårsskräckis säger jag bara: vänta tills jag lägger ut recensionen på filmen jag såg igår… Sorority Row tycks av allt att döma vara högkvalitativ underhållning i jämförelse med den. Här fanns det ju åtminstone skymten av en handling…

Svara

filmitch september 19, 2010 kl. 14:45

Nu blev så nyfiken att jag storknar. Vad kan detta var för film???

Svara

Joel Burman september 19, 2010 kl. 15:02

Sofia: Sett rules of attraction?

Svara

f i f f i september 19, 2010 kl. 16:48

addepladde:
Då ser du nåt i henne som jag inte alls ser 🙂

Svara

f i f f i september 19, 2010 kl. 16:48

Sofia:
Håller med filmitch – vad tusan är det för film???

Svara

Sofia september 19, 2010 kl. 18:26

Den som lever får se 😉 Moahahahaaaa, ska vi se hur länge jag kan dingla den godbiten framför nosen på er….

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: