Steve Carell

En ledig kväll. En soffa, en filt, tända ljus, ostbågar, Coca Cola och en hel påse av soon-to-be-smält McDonalds-is på balkongen.”Bruce Almighty” på DVD:n.
Vilken skön film.

Vilken skön kille. Herregud, pleeease, klona honom till mig. Jag vill ha!!!! Jag vill inte sitta ensam i soffan. Jag vill att han ska vara häääääär. Nuuuuuuu.

Lugnt och fin här nu…..inte överreagera….det är ju bara en snubbe, ja, han har sidbena men vafan har det för betydelse??? Ja, jag veeeeet han äääääär söt, men coola ner dig knäppo. Rolig? Klart killen är kul! Han är med i en k o m e d i !! Ja, jag håller med, han är kanske bland det roligaste man kan se på film. Gifta dig??? Med honom??? Vem? Jim Carrey??? Neheeeeeej, jaha, ja ja, nämen dåååå förstår jag. Med STEVE CARELL!!

Klona HONOM? Ja, han är ASKUL som Evan Baxter, men vadå? Vadå? Vadå? Vadå? Ska DU försöka klona honom??? Vadå VAR man kan köpa ett ex? Jaha, OM man kan köpa ett ex? Av filmen? Köpa ett exemplar av STEVE CARELL menar du? Du……cut the sugar nu va!! Ja, sockerchock kallas det på svenska. Blås ut ljusen och gå och lägg dig! Du är patetisk God damn it.

Ser fram emot ”Evan Almighty”…..and until then…..STEEEEVEEEEEE för fan, du är 41 år och oskuld. Beama hit dig! NU!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.