WRONG TURN 3

2 februari, 2010

Två fängelsevakter ska förflytta en grupp interner från ett fängelse till ett annat. Självklart tar dom en ”hemlig” väg som ingen vet om. Självklart är det noll täckning på mobilen i just den del av skogen där bussen blir avprejad av vägen. Självklart är det så.

Filuren som prejar bussen av vägen är inte en kompis från förr som vill hjälpa sin polare på insidan ut i det fria, nej, det är en missbildad inavelskannibal som helt enkelt är jävligt hungrig på människokött.

Första filmen i Wrong turn-serien är riktigt spännande och välgjord. Urtypen av en skräckis, javisst, men sevärd och en riktig nagelbitare. Släkten av inavlade människomonster är läskiga som tusan.
Andra filmen var snäppet sämre men fortfarande en sevärd rulle en beige vanlig svennekväll. Men det här? Herregudminskapare vad är detta för nåt?

Skådisar som verkar hämtade från en kulturamakurs i överspel utan handledare. En handling som utskriven på A4-papper bättre hade lämpat sig som hjälpmedel på ett utedass.

Det är blodigt, det är kreativa mordmetoder, det är kapade kroppsdelar åt alla håll och kanter och det är så urkeckigt dåligt att jag bara vill somna in.
Och det gör jag. Bitvis. Ändå missar jag ingenting.

{ 2 comments… read them below or add one }

Hellicop februari 3, 2010 kl. 08:25

Ska kolla ettan, låter bra! Saknar schyssta spännande filmer. Gärna ruggiga. Du har väl inte glömt Carpenters gamla "The Thing" med kurtan Russel?

Inspirerad av dina filmtips, snubblade jag ihop några nya film-titlar på kända svenska filmer.

kolla:
http://mmmorden.blogspot.com/

Svara

f i f f i februari 3, 2010 kl. 10:46

Tycker absolut du ska kolla in den. Gärna en murrig kväll med bara några stearinljus tända. 🙂

Kollade in dina klurigheter. Du är finurlig som alltid 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: