ACE VENTURA – DEN GALOPPERANDE DETEKTIVEN

2 mars, 2010

Vad enastående härligt det var att se om denna med barnen och höra deras glada skratt filmen igenom.

Jag mindes direkt hur (bitvis) rolig jag tyckte den var när den var ny på bio och samtidigt mindes jag hur enerverande det var med detta överspel från Jim Carreys sida. Då var han så ny, jag hade knappt sett honom i någon film innan och jag tyckte han var svinjobbig med detta minspel. Samtidigt är scenen när han och Courtney Cox är på fest hos den rike mannen och ska leta efter delfinen en komisk gräddtårta.

Ja. Det är det filmen handlar om. Miami Dolphins livs levande maskot, delfinen Snowflake, blir kidnappad precis innan Super Bowl och djurdetektiven Ace Ventura (Jim Carrey) blir anlitad att hitta honom.

Intrigen är djup som en uppblåsbar barnpool, men skit samma. Det här är rätt kul faktiskt.

{ 2 comments… read them below or add one }

Sofia april 23, 2010 kl. 19:05

Jag såg den här på premiärkvällen och det är faktiskt ett stort filmminne att totalt oförberedd med full kraft drabbas av Carrey — vill minnas att jag skrattade så jag grät till tonerna av The Crying Game

Svara

f i f f i april 25, 2010 kl. 15:25

Sofia:
Då hade man aldrig sett något liknande 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: