And the winner is.

17 mars, 2010

Obegripliga 31 tävlingsbidrag har kommit in och helt ärligt, jag kunde inte välja så jag lekte Johnny Depp.

Jag tog fram min höga svarta hatt, skrev alla bidrag på små lappar, höll för ögonen och drog ett vinnande bidrag.

The winner is: BOKNÖRDEN I SÖDERFÖRORT med detta bidrag:

1) Amelie från Montmartre. En snällis- och gladfilm som är som en karamell hela filmen. Inte minst Audrey Tautou som spelar huvudrollen.

2) Stekta gröna tomater. Det var längesedan jag såg den men jag tyckte mycket om den. Mycket bra historia om vänskap bl a. Och om hur man kan göra sig av med en elak make…

3) Såsom i himmelen. Jag tyckte det var lite orättvist att Masjävlar tog hem hela Guldbaggepotten det år det begav sig även om jag gillar Masjävlar skarpt också. Jag gillar framför allt vissa scener i filmen. Som när prästfrun släpper loss och cyklar hem på lyran och sedan skäller ut sin man som är ett exempel på hur man inte vill att en präst ska vara. Eller slutscenen, då grät jag och skvalade som aldrig förr eller senare på bio så till den grad att min medföljande kamrat fick något jagat i blicken när jag inte kunde sluta hulka 🙂

Boknörden, mejla din adress till mig på fiffisfilmtajm@fegus.se och ange om du vill ha priset på gamla VHS eller nya DVD så kommer priserna som ett brev på Posten.

Grattis och TACK till ALLA som lagt ner själ och hjärta på att tänka ut sina tre favvorullar. Det är lättare sagt än gjort.

{ 1 comment… read it below or add one }

Boknörden i Söderförort mars 17, 2010 kl. 13:40

Boknörden tackar och bockelibockar djupt! En lotterivinst är också en vinst minsann! 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: