Annandagjulsfilm: ON THE 2ND DAY OF CHRISTMAS

26 december, 2013

Julens tredje och sista dag har precis börjat och lukten av skinka står mig upp i halsen. Det gjorde den i och för sig redan igår. Jag börjar redan fundera på att ta bort julpyntet och granen såklart INNAN den börjar barra. Jag får helt enkelt sätta mig på händerna, laga mat som inte smakar julkryddor och njuta av ännu en ledig dag.

Dagens film heter på svenska På annandag jul. Jag har svårt att hitta någon som passar bättre. Så varsågod, här får du se vad Mark Ruffalo och Mary Stuart Masterson gör en dag som denna. God fortsättning!

.

{ 2 comments… read them below or add one }

Sofia december 27, 2013 kl. 10:01

Och jag som ser fram emot fler dagar av julmat(srester). Men pynt och gran kan gärna få avlägsna sig självt…

Svara

Fiffi december 27, 2013 kl. 11:32

Sofia:
Att du inte får nog av julmaten, jag fattar inte…. Och du som åt så många julbord _innan_ jul med. Julmat måste verkligen vara din grej. 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: