Annandagjulsfilm: ON THE 2ND DAY OF CHRISTMAS

Julens tredje och sista dag har precis börjat och lukten av skinka står mig upp i halsen. Det gjorde den i och för sig redan igår. Jag börjar redan fundera på att ta bort julpyntet och granen såklart INNAN den börjar barra. Jag får helt enkelt sätta mig på händerna, laga mat som inte smakar julkryddor och njuta av ännu en ledig dag.

Dagens film heter på svenska På annandag jul. Jag har svårt att hitta någon som passar bättre. Så varsågod, här får du se vad Mark Ruffalo och Mary Stuart Masterson gör en dag som denna. God fortsättning!

.

2 svar på ”Annandagjulsfilm: ON THE 2ND DAY OF CHRISTMAS”

    1. Sofia:
      Att du inte får nog av julmaten, jag fattar inte…. Och du som åt så många julbord _innan_ jul med. Julmat måste verkligen vara din grej. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.