AREA 51

Om du någon gång tänker tanken att du ska hämta cirkelsågen för att rätta till en förhårdnad på stortån – tänk på den här recensionen.

Om du någon gång tänker att du ska köra om en bil på insidan i nitti blås precis utanför en skola – tänk på den här recensionen.

Om du någon gång tänker att det vore mysigt att se en science-fiction-film som känns både spännande och välgjord och du håller i ett DVD-fodral som ser ut som bilden här bredvid – tänk på den här recensionen.

 

Du kan göra tre aktiva val, jag ger dig ett gemensamt tips till  svar: GÖR DET INTE!

Låt inte längtan efter en film med Bruce Boxleitner lura dig in på mörka stigar, försök att behärska din UFO-craving och se om E.T istället. Är det balla effekter du suktar efter, öppna ett paket bacon, täck ditt eget ansikte och titta dig i spegeln för maffigare effekter än så kan den här filmen inte bjuda dig på. Det här är en bad-ass-motherfucking-skitfilm på ALLA plan.

Är jag tydlig nog? Går denna recension att missuppfatta? Förstår du mig?

 

8 svar på ”AREA 51”

  1. Om inte annat tyder ju titeln på en viss fantasilöshet som jag inte har några större problem med att föreställa mig går igen i filmen 😉

    1. Jojjenito:
      Ja, preciiiiis! But don´t go there mister!. Kämpa emot, sätt dig på händerna och vägra både hyra den och stoppa filmen i spelaren. Det är klart att du lockas – hey, been there done that – men du kommer avsky dig själv efteråt om du låter frestelsen vinna över intelligensen.

      (Och det här var en av dom mest svengelska kommentarer jag någonsin skrivit. Jooowsa!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.