ÅRETS FÖRSTA VECKOTEMA – TIPS FRÅN MOYA!

Så är det! Idag börjar årets första tema och den här gången blir det nånting heeeeelt annat än vad du som bloggläsare kanske är van vid.

Dom närmaste åtta veckorna kommer nämligen tisdagarna vara vigda åt ett tema jag döpt till VECKANS FILMTIPS FRÅN MOYA.

Vad är det här nudå kanske du undrar? Jo! Jag ska förklara.

För nån månad sedan fick jag ett mejl från en bloggläsare vid namn Moya Jones. Hon fullkomligt överöste mig med tips på filmer som hon själv tycker är väldigt bra och hon önskade att jag såg några av dessa dessa och skrev om dom.

Jag får ganska ofta filmtips mejlade till mig men jag har aldrig förr fått så många samtidigt och så många som jag inte ens kände till – alls. Det kändes jättespännande att gräva ner sig i dessa rekommendationer, dessa blanka blad, och nu har jag valt ut åtta filmer som kommer dyka upp här på bloggen på tisdagarna framöver.

Moya är naturligtvis informerad om allt det här, hon är med på noterna och har okejat namnet på temat. Så nu kör vi! Lite senare idag kommer första filmen. Det här ska bli spännande tycker jag! Tack Moya!

 

 

1. 6 years (2015)
2. Adam (2009)
3. Griffin & Phoenix (2010)
4. The pretty one (2013)
5. Listen to your heart (2010)
6. Keith (2008)
7. October Baby (2011)
8. An invisible sign (2010)
9. Sunshine cleaning (2008)
10. Livet efter dig (Me before you, 2016)
11. Elsewhere (2009)
12. Carrie Pilby (2016)
13. You´re not you (2014)
14. Unforgettable (2017)

2 svar på ”ÅRETS FÖRSTA VECKOTEMA – TIPS FRÅN MOYA!”

  1. Spännande tema! Ska bli intressant att se vilka filmer som dyker upp — om du inte hört talas om dem kommer jag defintivt inte ha gjort det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.