BASKIN

En turkisk skräckfilm som handlar om ett gäng poliser som hamnar helvetet när dom gör razzia på en svartklubb, det låter ju alldeles mumma för en sån som jag. Men hur det låter och hur det är kan uppenbarligen vara totalt väsensskilt.

Baskin är en film som är fullständigt obegripligt att den ens blivit gjord. Halva filmen består av en samling gubbsjuka och otrevliga poliser som försöker bräcka varandra i sexistiska rövarhistorier och den andra halvan är ett sammelsurium av effekter gjorda av modellera i oskön belysning.

Om nån har tips på en riktigt BRA turkisk skräckfilm så tar jag gärna emot det för den här sura jävla eftersmaken vill jag gärna skölja ner ögonaböj.

6 svar på ”BASKIN”

  1. VA?! Jag som inte ens gillar den här sortens film tyckte den var smått Lynch-aktigt magisk. Åtminstone fram tills att de kommer ner i underjorden. Har inte mycket till övers för rituellt snusk, men stämningen var hrm ”härlig” och fotot enastående.

  2. Jaha! Och jag som hade tänkt sidsteppa denna produkt lite lagom behändigt efter den här recen och filmitch´s medhåll…och så kommer CECILIA in med annan åsikt!!
    Baaahh! NU måste jag kanske se rullen ändå ju!

    Nyfikenheeeten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.