Skräckfilmsveckan: CANNIBAL GIRLS (1973)

30 oktober, 2018

Halli hallå Ivan Reitman, nu hälsar vi dig välkommen till den här skräckveckan.

Ivan Reitman är alltså regissören bakom filmer som Ghostbusters, Twins, Dagispappan, Junior, Dave och Draft Day och är således inte känd som någon skräckman direkt men nu ska vi vrida klockan tillbaka ända till 1973 och hans andra långfilm i karriären, Cannibal Girls. Mumsigt hungriga damer, blod och kroppsdelar, det är väl vad man kan vänta sig, är det inte?

Jo, jag tycker nog att jag hade rätt förväntningar på filmen, trodde kanske att den skulle ha en komisk touch men ändå mer mer inriktning på “riktig” kannibal-skräck än någonting annat. Och ja, visst ÄR det en kannibalfilm men en otroligt light sådan eftersom man inte får se något direkt ätande. Man anar att dom här tre kannibalkvinnorna filmen handlar om kalasar rätt rejält på sina offer men ana gör faktiskt ingen skräckis.

Eugene Levy är en av männen som befinner sig på fel plats vid ett tillfälle och frågan är om han inte befann sig även i fel sminkstudio och kanske även fel frisör strax innan tagning. MAKEN till over-the-top-look har sällan skådats, jag kunde inte sluta skratta.

Nejmenherregud det här är ingen film jag vill att någon ska se, det är bara så jubelidiotiskt jättedåligt.

Sofia och Johan har FÖRHOPPNINGSVIS sett någon annan – och lite bättre – film idag. Klicka på deras namn för att komma till recensionerna.

{ 3 comments… read them below or add one }

Sofia oktober 30, 2018 kl. 17:56

Oj, Eugene Levy! Måste ju vara en jättetidig roll för honom? Nä, allt är verkligen inte 70-talsguld som glimmar

Svara

Fiffi oktober 31, 2018 kl. 17:57

Sofia:
Det fanns rediga busskrockar även på 70-talet och även i Ivan Reitmans CV 🙂

Svara

Filmitch oktober 31, 2018 kl. 23:46

Än en gång intar jag pointerställning. Det här verkar intressant trots att det är kannibalfilm

Svara

Leave a Comment

{ 3 trackbacks }

Previous post:

Next post: