Deep Rising

Nu blev det återbesök i Sjöodjursonsdagstemat, bara sådär.  Jag fick nämligen ett mejl. I mejlet stod denna mening:

Du som är fånig vad gäller vatten och som hatar ormar måste bara se Deep Rising.

Visst. Mejlskrivaren har rätt. Självklart måste jag se den där filmen.

Treat Williams, Famke Janssen och ett stort gäng andra semikändisar (såna som är väldigt utseendemässigt lika andra stora skådespelare men som saknar en väsentlig beståndsdel: talang) befinner sig på en stor lyxig båt utanför Kinas kust. Många fartyg har försvunnit i området och ingen vet varför. Jo, jag vet, för jag har fått ett mejl så jag VET att det är ormar i vattnet och jag sitter som på häftstift och är skiträdd för jag hatar verkligen ormar mer än jag hatar halsfluss och vinterkräksjuka och fästingar och män som går och handlar i livsmedelsbutiker endast iklädda badbyxor och foppatoppflor.

Men vad fan, det kommer ju inga ormar. Det kommer nåt svart böljande som ser ut som Ursula i Den lilla sjöjungfrun fast med en massa huvuden som påminner om när man ska göra prinskorv lite ”snyggare” och skär snitt – kryss – i ändarna och när korvarna sen steks så liksom fläks dom upp.

Nä. Det här var larv. Skitdåligt larv.

(Och nej, jag kommer aldrig se Snakes on a plane, hur många mejl jag än får.)

6 svar på ”Deep Rising”

 1. Klart att du måste se Snakes on a plane! Sylvester Stallone är med. Och Annette Bening. Och Ryan Gosling! Den bara måste ses!

  1. Henke:
   Haha, hoho, hehe, hihi, nämen, neeeej, inte ens DEN laguppställningen skulle hjälpa.
   J A G K O M M E R
   A L D R I G
   S E D E N F I L M E N !

 2. Nej detta är inte ngn höjdarfilm men jag tyckte den dög när jag såg den men var nog på rätt humör.
  Ormar är inte speciellt äckliga tycker jag desto värre med insekter och spindlar. Snakes är en ganska smårolig historia men gillar man inte ormar så skippa den.

  1. filmitch:
   Insekter är ett jävla skit och spindlar står verkligen inte högt i kurs hos mig men ormar spelar i en alldeles egen liga. Jag har en nästan onödigt sjuk fobi för dessa kräk till djur och kombinerar jag denna panikrädsla med att jag är flygrädd så förstår vem som helst att Snakes on a plane skulle få mig att dö fortare än en k-pist hinner säga Ratatatata.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.