Nu är vinnarna dragna – och Stallone är panschis!

Det här var en rolig tävling tycker jag.

Aldrig förr har jag fått så många tävlingssvar i mejlboxen och aldrig förr har det varit så många felaktiga – men det var samtidigt lite av meningen med frågorna.

Jag ville göra en tävling svår nog att endast ni med god grundkunskap i Stalloneologi eller vilja och ork att googla rätt svar skulle ha chans att vinna för såna här vinster växer inte på träd och ska helst inte hamna i fel händer.

Här kommer den rätta raden:

Fråga 1. X. Sly är känd för sitt sluddrande tal och han pratar så konstigt pga en olycka som hände när han föddes där en elak pincett var boven i dramat och nervtrådar i ansiktet blev förstörda och förlamade tungan, kinden och delar av underläppen på honom.

Fråga 2. X. Sly sa ”I´m expendable” i filmen Rambo – First Blood part II

Fråga 3. X. Slys barn heter Sage, Seargeoh, Sophia, Sistine och Scarlet.

Fråga 4. X. Sly har regisserat Travolta-dansfilmen Staying alive.

Fråga 5. X. Sly har blivit oscarsnominerad två gånger. Båda 1976 och den ene var för bästa manliga huvudroll i Rocky och den andra för bästa originalmanus, även den för Rocky.

Som sagt, många var dom felaktiga svaren men ännu fler var dom rätta. Den här tävlingen har slagit alla rekord i deltagande och jag måste verkligen säga TACK till er alla som kämpat väl. Två av er har riktiga kalasvinster att vänta på Posten.

2:a pris, som är filmerna Daylight och D-Tox i en dubbelpack (DVD), en tuff Cobra-stickers, en tygväska med Stallones berömda citat: ”Rambo isn´t violent. I see Rambo as a philanthropist” och ett Rocky-vykort med Stallones autograf  går till: Christoffer Sorner

1:a pris, är Rambo-trilogi-boxen med First Blood, Rambo – First Blood part II och Rambo III på DVD, ett stort Stallone-fat i porslin handmålat speciellt för denna tävling av Fegus Design , ett Rocky-vykort med Stallones autograf (antagligen inte äkta vara men snyggt ändå) samt boken ”Sly Moves – My proven program to lose weight, build strength, gain will power and live your dream” skriven av Sylvester Stallone själv går till *jubel och visslingar*: Anna Gharbie.

JÄTTEGRATTIS TILL ER BÅDA!

Vinnarna meddelas även via mejl.

 

2 svar på ”Nu är vinnarna dragna – och Stallone är panschis!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.