DEN INNERSTA KRETSEN

18 augusti, 2013

Jag undrar om inte den här filmen kan vara det ultimata beviset för att jättemånga jättestora skådespelare i rollistan i kombination med en jättekänd skådespelare som regissör inte per automatik gör en film bra *andas in* och att en jätteintressant politisk thriller på pappret jättelätt kan pladdras bort till att bli en seglivad jättelång historia.

Meningen här ovan kan vara den jättelängsta någonsin på den här bloggen men det beror bara på att jag har så jättelite vettigt att skriva om den här jättetråkiga filmen. På det sättet har den nåt gemensamt med alla övriga filmer jag skrivit om idag. Men det är också det enda.

Imorgon är allt jättevanligt igen på bloggen. Jag lovar.

Här är länken till Imdb om du blir jättenyfiken på filmen.

{ 7 comments… read them below or add one }

filmitch augusti 18, 2013 kl. 23:34

I beg to differ.
Inte jättebra men i bok en stabil 7/10 tappar lite mot slutet men rullar på i makligt tempo.

Svara

Fiffi augusti 19, 2013 kl. 06:58

filmitch:
Makligt tempo, i min bok en omskrivning för outsääääägligt seg 😉

Svara

filmitch augusti 18, 2013 kl. 23:35

i min bok – ska det vara

Svara

Sofia augusti 19, 2013 kl. 05:31

Vad jag minns av den skriver jag under på Filmitch stabila betyg, en trea alltså. Men jag hade nog förväntat mig betydligt mer, den var oväntat blek.

Svara

Fiffi augusti 19, 2013 kl. 07:00

Sofia:
Själv hade jag förväntat mig…..nåt. Vad som helst men inte detta. Väldigt blekt trots alla kända ansikten. Men jag är glad för dig och filmitch som såg nåt annat 🙂

Svara

Pladd augusti 19, 2013 kl. 08:49

Jag såg också annat. Fångades i den starka stämningen och delade ut en välförtjänt fyra. Men visst var det en långsittning!

Svara

Fiffi augusti 19, 2013 kl. 09:14

Pladd:
Är lite avis på även dig som såg nåt jag inte såg. Stark stämning? Fattar inte. Är det samma film? 😉

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: