DEN INNERSTA KRETSEN

Jag undrar om inte den här filmen kan vara det ultimata beviset för att jättemånga jättestora skådespelare i rollistan i kombination med en jättekänd skådespelare som regissör inte per automatik gör en film bra *andas in* och att en jätteintressant politisk thriller på pappret jättelätt kan pladdras bort till att bli en seglivad jättelång historia.

Meningen här ovan kan vara den jättelängsta någonsin på den här bloggen men det beror bara på att jag har så jättelite vettigt att skriva om den här jättetråkiga filmen. På det sättet har den nåt gemensamt med alla övriga filmer jag skrivit om idag. Men det är också det enda.

Imorgon är allt jättevanligt igen på bloggen. Jag lovar.

Här är länken till Imdb om du blir jättenyfiken på filmen.

7 svar på ”DEN INNERSTA KRETSEN”

  1. I beg to differ.
    Inte jättebra men i bok en stabil 7/10 tappar lite mot slutet men rullar på i makligt tempo.

  2. Vad jag minns av den skriver jag under på Filmitch stabila betyg, en trea alltså. Men jag hade nog förväntat mig betydligt mer, den var oväntat blek.

    1. Sofia:
      Själv hade jag förväntat mig…..nåt. Vad som helst men inte detta. Väldigt blekt trots alla kända ansikten. Men jag är glad för dig och filmitch som såg nåt annat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.