DIRTY GRANDPA

När min poddkollega Steffo går loss som han gjorde i avsnitt 95 av vår podcast då gäller det att lyssna. Han höll på att fnissa ihjäl sig när han pratade om Dirty Grandpa så hur lite jag än hade tänkt se den, hur minimalt sugen jag än var på att se Robert De Niro sitta i en soffa och runka, hur ointressant det än känns att återigen se Zac Efrons nakna torso på film, ja nu sitter jag här och filmen ska alldeles strax börja.

Och nu är den slut.

Ooooookej. Var ska jag börja. Det här med diplomati är kanske inte helt nödvändigt, inte den här gången, Jag skrattade nämligen bara två gånger under hela filmen och båda gångerna berodde det på att Zac Efron pruttade.

Nä det här var helt enkelt inte kul alls och det förvånar mig trots allt, den här typen av icke-pk-humor brukar verkligen funka för mig men Dirty Grandpa är helt enkelt inte en rolig film i mina ögon.

Flummig drogromantik, en Robert De Niro som helt saknar komisk talang, en hundra procent uppenbar story med den trötta beskrivningen av ”fel” kvinna (kontrollerande, egoistisk, snipig och sur pga blivande make som inte hör av sig) och sugiga sexskämt. Zac Efron är filmens enda plus, jag tycker han växer för varje film han är med i. Han känns skönt bjussig på nåt vis.

Jag är ledsen Steffo, jag är inte med i ditt lag när det gäller Dirty Grandpa. Den här filmen skulle vi ha kunna battla om i podden.

14 svar på ”DIRTY GRANDPA”

  1. Carl:
   Fick en kissrysning längs ryggraden av bara tanken på den uppföljaren… Känns det som nåt som filmvärlden behöver tycker du? 🙂

   1. Behöver är kanske ett starkt uttryck. Men det skulle kännas som en naturlig utveckling på De Niros blomstrande karriär, så han kan avsluta den helt utan värdighet.

  1. Micke:
   Min filmsamling är inte så stor längre, jag har gjort mig av med mycket, har kanske 2-300 filmer kvar, favoriterna, och 70% av filmerna jag har är vanliga dvd, resten blu-ray. Jag streamar hellre filmerna numera.

 1. Mjae som jag skrev till er tar jag till mig alltför många tips på er podd och såg denna ganska så omgående. Helt oäven var den inte kanske 4-5/10. Mao den dög för stunden. Jag skrattade dock inte alls men det gör jag nästan aldrig – däremot flinade jag några gånger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.