DREAM HOUSE

21 januari, 2012

Filmen börjar med att Will Atenton (Daniel Craig) säger upp sig från sitt jobb. Filmen slutar med att jag önskar att Daniel Craig hade gjort detsamma redan på första inspelningsdagen.

Will är en man som älskar sina två döttrar och sin fru (Rachel Wiesz, som blev hans fru på riktigt efter inspelningen). Han gör verkligen allt för dom, busar och har sig med ungarna och bär runt på sin fru som om hon saknade egna ben och dom bor i sitt drömhus, en stor kåk i vilken en man vid namn Peter Ward mördat hela sin familj.

När fem minuter av filmen har gått har jag genomskådat den och resten av filmen sitter jag och hoppas att jag har fel. Det har jag inte och det är inte okej. Det kan inte, ska inte, gå att luska ut samtliga twistar så tidigt i en film som denna, det är tjänstefel av samtliga inblandade och gör mig äckligt irriterad. Jag har förväntat mig mycket mer av både filmen och skådespelarna. Naomi Watts ser ut att vilja bli klar för dagen så hon kan hämta barnen på dagis, Rachel Weisz ser dyngkär ut i Daniel Craig och Daniel Craig kämpar som ett djur för att få fason på sin genomskinliga karaktär.

Näe. Det här var inte särskilt kul. Jag skulle hellre se om Sjätte sinnet.

{ 2 comments… read them below or add one }

filmitch januari 25, 2012 kl. 00:22

Då jag är otroligt usel på att se tvistar och andra klurigheter i filmer kanske detta skulle vara ngt för mig? Gillar Craig, Watts och Weisz.

Svara

Fiffi januari 25, 2012 kl. 10:27

filmitch:
Om du blundar första halvtimmen så _kanske_ du kan missa twisten 😉

Att gilla dessa tre hjälpte föga för mig men jag önskar dig lycka till och hoppas du får en bättre filmupplevelse än jag fick 🙂

Svara

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: