DUMMA MEJ 2

Det blir lite fånigt det här med huvudpersonen Gru. Vem bryr sig om Gru? Alla tittar på Dumma mej-filmerna för att få se minionerna. ALLA.

Utan minionerna – ingen Dumma mej. Vänder man på det litegrann blir det ännu mer intressant: utan Dumma mig – förhoppningsvis ännu mer minioner.

Jag vill se minionerna i en egen film. Eller två. Eller tre. Jag vill se dom i nåt totalt jävla utflippat Dr Seuss-manus, en film utan handling, bara knas. Jag vill se dom göra sånt som min hjärna inte kan tänka ut.

I väntan på den filmen är Dumma mej 2 ett helt okej tidsfördriv. Jag hade en trevlig stund och skrattade gott åt dom små gula. Såklart gjorde jag det. Jag är ju precis som alla andra.

8 svar på ”DUMMA MEJ 2”

  1. Jag har inte sett denna andra del, men den första tyckte jag var ganska medioker. Såg inte riktigt vad som gjorde att så många föll för den.

    Personligen gillade jag helt klart Megamind mer från samma år. Men det är så klart en smaksak.

    Vad tyckte du om den första filmen, och nämnda Megamind? Vilken gillade du bäst?

  2. Måste erkänna att tvåan känts sådär sugen eftersom jag blev måttligt förtjust i ettan. Den tryckte lite väl övertydligt på gullighetsknapparna både vad gäller småflickorna och minions.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.