13 svar på ”ENEMIES CLOSER”

 1. LOL. Nya effektivare filmrevy-modellen? I like it!

  Var det inte denna du undrade om jag sett? Nej, och jag lär inte ge den chansen heller! 🙂

 2. Det är lite trist att en person som recenserar filmer inte orkar lägga energi på att skriva mer än ett ”Nä” om ”Enemies Closer”.

  Det var garanterat inte en av JCVD bästa prestationer, men det var heller inte meningen. Filmen är tänkt att kretsa kring JCVDs galna karaktär som trots allt är förhållandevis underhållande. Sen att manuset och övriga skådisar är mer än usla får man försöka att smälta.

  Ibland blir jag mobbad och utskrattad av elaka kulturelitister när jag tar upp Jean-Claude Van Damme. Jag vill prata och diskutera om alla hans episka filmer och verkligen analysera vad det är som döljer sig bakom alla tuffa sparkar och snygga splits, men det är då som kultureliten stirrar på mig som om jag vore en idiot och sedan skakar de skrattande på huvudet och återgår till att prata om Äta Sova Dö eller Känn Ingen Sorg.

  Jag vet dock att det handlar om avundsjuka och okunskap, de har helt enkelt inte fattat vilken storhet Jean-Claude Van Damme är.
  Med filmer som No Retreat No Surrender, Bloodsport, Kickboxer, Lionheart, Universal Soldier, Hard Target och JCVD så kan man helt enkelt inte ignorera the muscles from Brussels betydelse. För att vidare stärka sitt legendariska varumärke så gjorde Jean-Claude en reklamvideo tillsammans med Volvolastvagnar och denna video är så episk att man fan blir alldeles tårögd. Vilken personlighet, vilken krigare och vilken fantastisk skådespelare han är.

  Annars tycker jag att du utöver denna blunder att du har en bra filmblogg

 3. Robban:
  Tack för din kommentar.

  Jag förstår hur du tänker kring JCVD. Jag har själv blivit kanske inte mobbad men väl ganska ofta utskrattad åt mina starka känslor för Sylvester Stallone och hans filmer så jag kan inte riktigt ta åt mig om du menar att jag på nåt sätt skulle vara en del av kultureliten för att jag valt att skriva ett simpelt ”Nä” om denna film. Den gav mig helt enkelt inte ett dugg, inte det allra minsta och jag tycker inte någon del av filmen eller någon av skådisarna förtjänar mer engagemang i textform än det lilla jag gav. I Volvoreklamen däremot, där får Jean-Claude fem plus utan tvekan! 😉

  Jag antar att Enemies Closer är för ett JCVD-fan som du vad The Expendables var för mig och jag har läst många ”blunders” om The Expendables. Du får helt enkelt skriva en längre recension om Enemies Closer på din blogg. Jag skulle gärna läsa den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.