7 svar på ”FIFFI BLOGS OSCAR 2013”

 1. Till alla som var med och chattade inatt, alla ni som hade bloggen som sällskap framför TV:n, till er som mejlat mig under morgonen: TUSEN TUSEN TACK!

  Det är svårt att förstå att en liten livebloggning kan göra skillnad för människor, att det kändes mindre ensamt framför TV:n för några av er som som hängde med och läste hela natten men inte skrev. Jag blir varm i hela hjärtat av att få höra det.

  Och TACK alla ni som var med och chattade natten igenom! Vilken grej! Vad många vi var! Jag vet inte när jag skrattade så mycket sist, eller skrev så fort 😉

  Vi gör om det här nästa år igen tycker jag 🙂

 2. 🙂 Taget! Jag är så PÅ! Den roligaste natten på mycket länge! 🙂 jag har aldrig gjort ngt liknande o trodde inte att det kunde vara så himla kul! jag skrattade så jag grät ibland! TACK TACK TACK alla!

  1. Movies-Noir:
   Jättekul att du var med! Jag trodde nog inte riktigt att du skulle hitta hit just dom timmarna men kors i taket, ibland blir man glatt överraskad 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.