Fiffis filmtajm blir glad av: MEN IN BLACK 3

När jag ser den här trailern på bio rycker det i mungiporna. Jag myser. Jag trivs. Jag längtar. Tvåan nådde inte upp till ettans höga standard men jag tror ändå på det här och jag tror på det a lot.

Biopremiären är planerad till 25 maj och snart är vi där bland tulpaner och picknick på gräsmattan.

8 svar på ”Fiffis filmtajm blir glad av: MEN IN BLACK 3”

   1. Mja, ok då. Jag ser inte fram emot MiB 3 men jag väl å andra sidan inte säga att jag liksom aktivt INTE ser fram emot den, haha.

    Filmer som jag ser fram emot brukar inte vara av den sorten där man inte behöver tänka eller känna efter så mycket och som man glömmer när eftertexterna rullar. Däremot brukar jag uppskatta att se såna filmer. 😉

    Jag ser fram emot Prometheus.

  1. Sofia:
   Ja, visst kan det 🙂
   Will Smith är ju hur cool som helst och utomjordingarna jättecharmiga. Det här kommer bli en klockren matiné som man kan glömma lagom till eftertexterna med gott samvete 🙂

 1. Jag delar inte heller din glädje, men kan ändå erkänna att båda föregående filmerna har ett visst underhållningsvärde. I synnerhet Michael Jacksons cameo i tvåan.

  1. Pladd:
   Det här är ursköna ögongodisfilmer tycker jag, såna man kan se när man inte orkar varken tänka eller känna efter så himla mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.