Fiffis filmtajm flyttar! Hänger du med?

Det är inte bara efter jul som vissa saker kan kännas för smått.

Min filmblogg har den senaste tiden växt så det knakar och istället för att motarbeta detta har jag nu tagit tag i saken och jag hoppas du vill flytta med mig till det nya stället.

Det är inte läskigt alls, det är egentligen precis som vanligt, bara lite bredare (ja, EXAKT som kroppen efter jul alltså).

Har du följt med blggen från början kommer du återse en gammal bekant och är du en ny läsare kommer du förhoppningsvis inte märka så stor skillnad.

För mig blir skillnaden att jag kommer att kunna tacka ja till annonsförfrågningar OCH samtidigt göra en god gärning för människor som inte har det lika bra som jag. Det finns många människor som drömmer om tak över huvudet och att kanske någongång kunna få krypa upp i en hel och ren soffa och se film på en egen TV. Jag tänker ofta på dom men att bara tänka hjälper ingen fattig.

Här finns den nya gamla bloggen från och med nu.
www.fiffisfilmtajm.se är adressen.

Sätt dig bekvämt tillrätta i fåtöljen/pulkan/kundvagnen/
badenbadenstolen så puttar jag.
Kom nu!

28 svar på ”Fiffis filmtajm flyttar! Hänger du med?”

 1. kul! Tycker det är bra att du inte har en blogspot url längre! Lättare att bara hamra in fiffisfilmtajm direkt i webbläsaren.

  Är glad att Human Centipede toppar poppis listan trots flytten. Du kanske ska lägga upp en engelsk version på den recensionen?

  Såg en svensk bloggare som skrev en engelsk version av ett inlägg som var väldigt välbesökt ifrån resten av världen.

 2. Joel:
  Tack för att du hänger med och tack för tipset om Centipeden. Jag ska se vad jag kan göra. Kanske en tysk version skulle göra susen? 😉

 3. Joel:
  Har provat göra det nu men allt detta är ren gallimattias för mig, det verkar inte funka i alla fall. 🙁

 4. Fan vad skoj! Jag uppmuntrar också att du släpper blogspot, så det är med stor spänning som jag trycker på länken.

  Nu kör vi..

 5. .. och nu är jag här på den nya adressen.

  Ser alldeles utmärkt ut. Gamle Sly är tillbaks också. Allt är som det ska.

 6. addepladde:
  Välkommen! Vad kul att du också hittade hit 🙂
  Sly är tillbaka, jag ville inte göra det här utan honom. Det kändes rätt att ha honom som vakande öga över bloggen såhär i förändringens tid.

  Det kommer säkert att tillkomma en hel klunga barnsjukdomar i början men vadtusan, det får bli som det blir 🙂

 7. Filmitch hänger på som en igel 🙂 Ska fixa rätt i min länklista och ordna på bloglovin för du anmäler väl dig där?

 8. Hakar givetvis på, finns inget annat. Är ju en klingon, Star Trek-fan som jag är. 🙂

  Fast feeden verkar fortfarande inte funka.

 9. filmitch:
  På Bloglovin behöver du nog inte göra nåt – än. Får inte riktigt fason på överföringen där, det går tydligen inte att bara ändra adress. Återkommer när jag fått klarhet i det där men som sagt, du behöver inte ta bort den gamla bloggen.

 10. Jojjenito:
  Konstigt, för nu står det att feedern är överförd till nya webadressen. Det kanske tar ett tag, eller? Hmmm… blir inte klok på det där. Det lättaste vore om det gick att radera den gamla men det verkar inte gå. Men TACK för att du är en klingon! 😀

 11. Joel & Jojjenito:
  Jag misstänker (men jag vet egentligen inte) att problemet ligger i att bloggeriet-delen fortfarande sker via blogspot? Feedburner förstår inte den nya adressen. Ni kanske kan behålla bloggens gamla adress så länge?

 12. BlueRoseCase:
  Kul att du är med! 🙂
  Ska försöka minimera allt strul ett byte för med sig.

 13. Jojjenito:
  Du som också har blogspot, om du skulle komma på en lösning på detta kan du väl höra av dig? 🙂

  Nackdelen med att försöka rikta om bloggen var nämligen den att imorse hade jag ingen blogg alls. Jag kunde inte logga in och när jag väl lyckades ta reda på varför så var bloggen borta. Jag vågar inte riktigt fippla mer med olika konton nu….:(

 14. Kul, kul, kul 😀 Och nu funkar ju sidan också, det var stopp när jag försökte första gången. Ska genast se till att ändra länk hos mig.

 15. Sofia:
  Tack för att du flyttar med mig 🙂

  Det är lite konstigt strul just nu men jag hoppas det går över. Kan vara skit bakom spakarna också 😉

 16. Trots de senaste dagarnas strul (som jag fattade för inte hade något att göra med själva flytten utan uppstått även om du varit kvar på gamla adressen?) är det väldigt roligt att se att det går framåt med sådana stormsteg. Så grattis till orsaken till flytten!!!

 17. Sofia:
  Ja, precis. Dom senaste dagarnas strul hade ingenting med flytten att göra även om jag i mina svagaste stunder trodde det och förbannade mig själv för att jag förändrat bloggen.

  Det är fortfarande struligt, det kommer bli lite "konstigt" med inläggen (att dom länkas tillbaka till blogspot och sånt) ett tag till men det är inget jag själv kan fixa tyvärr. Så jag hoppas på tålamod ett tag framöver. 🙂

 18. Självklart följer jag med! 😀 Men RSS:en funkar tyvärr inte på nya adressen (som Joel påpekar), så dina inlägg poppar inte upp i min bloggfeed. Därför håller jag mig till den gamla så länge. 🙂

 19. Sara:
  Vad roligt att du följer med 🙂

  Det är en djungel att få ihop alla små program och feeders och omdirigeringar och allt vad det är. Dumt av mig att tro att det skulle vara enkelt 😉 Vad gäller RSS:en så går det ju jättebra att hålla sig till den gamla. Det är ju samma inlägg, bara en ny adress 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.