Fiffis filmtajm tipsar om: Dom kallar oss skådisar

 

 

 

 

Är du intresserad av vad som händer bakom kameran på en filminspelning? Vill du se hur en arbetsdag ser ut för en skådis?

På SVT går det just nu en programserie som heter Dom kallar oss skådisar. I halvtimmeslånga avsnitt får vi följa åtta mer eller mindre kända svenska skådespelare några dagar på jobbet.

Nu finns dom första programmen på SVT Play och i turordning porträtteras Maria Lundqvist, David Dencik, Cecilia Forss, Krister Henriksson, Gustaf Hammarsten, Eva Rydberg, Sverrir Gudnason och Sofia Helin. Passa på att titta innan dom försvinner. Programmen alltså.

4 svar på ”Fiffis filmtajm tipsar om: Dom kallar oss skådisar”

  1. Det här programmet är ju verkligen en ojämn liten pärla. Gillade den om David Dencik och Maria Lundqvist men tyckte avsnittet om Cecilia Forss var lite substanslöst på nåt vis. Men serien är helt klart sevärd.

    1. BlueRoseCase:
      Hittills har jag gillat avsnittet med Dencik bäst, men det kanske mest för att jag inte visste så mycket om honom och för att han oftast spelar rätt osympatiska roller, men han verkade vara en riktigt skön snubbe ju 🙂

  2. Instämmer, klart sevärt litet program. Finns ju inte särskilt många ”filmprogram” att välja på så man får ju tacksamt ta emot av det lilla som bjuds.

    BRC: Tycker nästan Cecilia Forss-avsnittet varit bäst/mest underhållande hittills. Men jag blev jäkligt sugen på att se Lasermannen med Dencik också, som jag missat av någon anledning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.