Fiffis filmtajm tipsar om: Människor helt utan betydelse, snart i en TV nära dig

För ett tag sedan skrev jag en recension av boken Människor helt utan betydelse, skriven av filmregissören Johan Kling. Jag skrev också att den skulle bli film i regi av Gustaf Skarsgård.

Nu är filmen klar och tisdagen den 12:e juli kl 21.30 visas den i SVT2.

Filmen är en del i Svenska Filminstitutets och Sveriges Televisions novellfilmsatsning och som jag ser det är detta ett perfekt sätt både för nya regissörer att komma fram i rampljuset OCH för mig och alla andra filmintresserade att få valuta för licenspengarna. Det är dessutom inte ett enda reklamavbrott så långt ögat når.

Så skriv in datumet i kalendern så hoppas vi på lite regn just den kvällen.

Min recension av boken går att läsa här, Bilder och ord-Sofia har också skrivit om den och hennes text finns här och här kan du läsa om dom andra novellfilmerna som visas på SVT i sommar.

7 svar på ”Fiffis filmtajm tipsar om: Människor helt utan betydelse, snart i en TV nära dig”

  1. Tack för referensen och tipset. Den här ska jag absolut försöka se till att se.

    Och jättebra med en översättningsknapp, men det kanske vore bättre att döpa den till ”Translate” eller något? De som vet vad ”Översätt” betyder behöver ju inte klicka på den.

      1. Sofia igen:
        Har kollat upp det där nu och det är en sådär fiffig grej att om du sitter i Aten och kollar bloggen så står det ”översätt” fast på grekiska och likadant på dom andra språken såklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.