FILMSPANARTEMA: UDDA YRKEN

2 december, 2015

Eftersom jag till yrket inte bara är filmbloggare utan även använder mina alldeles vanliga dagar till att vara färgsättare, företagsledare, lokalvårdare, taxichaufför, hejaklacksledare, kock, målare, studievägledare, poddare, psykolog, budgetansvarig, diplomat, kreativ konsult, webansvarig, tapetserare, tvätterska, telefonist, fasadexpert, designer, massör, lagerskötare, personalchef, copywriter, frisör, brandsläckare, projektledare, bankomat, dekoratör, sportagent samt ensam(ena)stående tonårsmamma så har min hjärna kokat över till detta tema – och jag låter det vara så.

Jag fick inte ihop nåt, jag hade helt enkelt inte tid att fundera tillräckligt den här gången.

Men just nu sitter jag på ett hotellrum någonstans i Sverige och hoppas få läsa mina bloggkamraters finurliga texter om ämnet. Här är länkar till deras inlägg:

Rörliga bilder och tryckta ord
Filmitch
Fripps filmrevyer
Jojjenito

{ 6 comments… read them below or add one }

Sofia december 2, 2015 kl. 06:46

Fullt förståeligt, ibland blir det så. Hoppas du hittar några bra tips hos oss andra.

Svara

Fiffi december 2, 2015 kl. 22:11

Sofia:
Jag hade sett alla era filmer men det var bra val allihop 🙂

Svara

Henke december 2, 2015 kl. 08:05

Synd att du inte giddes delta, även om du var med på ett litet hörn i alla fall.

Vem i hela friden valde detta tema? 🙂

Svara

Fiffi december 2, 2015 kl. 22:11

Henke:
Jag vet inte, vem var det? 😉

Svara

Boknörden i Söderförort december 2, 2015 kl. 21:27

Frisör? 🙂

Svara

Fiffi december 2, 2015 kl. 22:12

Boknörden:
Japp! 😉

Svara

Leave a Comment

{ 3 trackbacks }

Previous post:

Next post: